ΠΕΡΑΜΑ
Σε μϊα ακόμη μεταγραφη ενίσχυσης αλλα και ουσίας προχώρησε η ΑΕ Περάματος!!! 

Μετά τον έμπειρο αμυντικό Λευτέρη Βιδάλη ακριβώς στην εκπνοή των μεταφραφών κατάφερε να προσθέσει στο ρ\δυναμικό της το ηγετικο επιθετικό χαφ Λευτ'ερη Ευδαίμων.

.Ο ποδοσφαιριστής ήταν επιλογή του προπονητή Χαρη Γαλούνη που έχουν ξανασυννεργαστεί στο παρελθόν στην Αμιαλη την χρονιά 2012-2013 οπου και ειχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα  Πειραιά..

Ο αθλητής εχει αγωνιστεί με μεγαλη επιτυχία στην Αμφιαλη -Κερατσινι-Αχαρναοκο-Κορυδαλο-γκυζιακό-Νικαια..και αλλες ομαδες του πειραια και της Αθήνας..Ο κυριος Γαλούνης δηλωσε για αυτην την κινηση του συλλογου..<<Η διοίκηση και ιδιαιτερα ο γεν. Αρχηγός κ.Ζαχαρόγλου εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να ικανοποιήσουντην επιθυμία μεταγραφής, του προπονητικού τιμ, στην προσπάθεια για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία,,θεωρω οτι με τον Λευτερη θα εχουμε περισσοτερη εμπειρία πλεον και αυτό το θεωρώ σημαντικο γεγονος για το δυσκολο εργο που εχουμε..

Συνεχιζουμε να αγωνιζόμαστε με μεσο ορο ηλικίας τα 18 χρονια και σιγουρα καποια εμπειρα παιδια εκτος απο την βαθμολογια μπορουν να βοηθήσουν και στην βελτίωση των νεαρών αθλητών μας αφου βέβαια γνωρίζουμε καλα και τις ιδιαιτερότητες που εχουν σαν χαρακτηρες..

Ευχομαι στονν αθλητη καλορίζικος και παντα υγειήςBOUKIS


 
Top