ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΑΘΗΝΑ
Με την άφιξη της νέας χρονιάς , το έθιμο της κοπής της πίτας στα θέατρα, είναι από τα πλέον καθιερωμένα, εδώ και πολλές δεκαετίες. Έτσι και φέτος για δεύτερη χρονιά το Αρχελάου Θέατρο τήρησε το έθιμο και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με την εταιρία  Photoimage «Καλογεράκης» και την εφημερίδα «Εν τη Πολει».

 Οι Βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, ξεχώριζαν και άγγιξαν τις καρδιές της κατάμεστής αίθουσας του θέατρου. Την επιμέλεια της εκδήλωσης και παρουσίαση ανέλαβε για πρώτη φορά η δεσποινίς Γεωργία Σιδηροπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γεωργία είναι η κατά σειρά η τρίτη κόρη της οικογένειας Σιδηροπούλου και τελειώνει φέτος την Γ. Λυκείου. Η απαλή και μεταξένια φωνής της μας ταξίδευε κάθε φορά στην καρδιά της βράβευσης..

 Το «Αρχελάου Θέατρο» βράβευσε την  κα. Κρίστη Καθαρίου (σοπράνο),  κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη (μουσικός), κα. Μαρία Φιλίππου (ηθοποιός)και κ. Βασίλη Σαμαριτάκη (ηθοποιός) για την προσφορά τους στην κοινωνία και στον πολιτισμό.  

Η εφημερίδα « Εν τη  Πόλει»  βράβευσε
την κα. Τρυφωνίδη Μαρία  πρόεδρο Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια  «Φλόγα» , τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφέρεια Πειραιά , τον σύλλογο «Η Ζεστή αγκαλιά » με την κυρία Ναυροζίδου  για την μεγάλη ανθρωπιστική προσφορά της.
Καθώς επίσης τον κύριο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο δημοσιογράφο για την προσφορά του στην κοινωνία και στον πολιτισμό.
Το Focus web tv για την κοινωνική του προσφορά. Την Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων για την προσφορά τους στην κοινωνία και στον αθλητισμό.

Την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων για την άνοδο στην Α κατηγορία στο ποδόσφαιρο Σάλας.

 Οι Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων βράβευσαν το Λύκειο Θρακομακεδόνων για την Εθελοντική δράση των μαθητών του και τον κύριο Σωτήρη Μπακάλη  για την εθελοντική του δράση.

Στην λαμπερή εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι παρακάτω κύριοι και κυρίες : Γιάννης Κασσαβός (Δήμαρχος Αχαρνών), Αντώνης Αντωνιάδης (Διεθνής ποδ/στης, πρώην πρόεδρος ΠΣΑΠ), Γεωργίου Γεώργιος (Ηθοποιός), Γιάννης Φρέρης (αντιπρόεδρος ΡΟΤΑΡΥ  Πάρνηθας),  Θεόδωρος Συρινίδης (Αντιδήμαρχος Αχαρνών), Νίκος Μιχαλόπουλος (Συγγραφέας , δάσκαλος), Χίος Αναστάσιος (δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών), Νταρίνα Παντούλα (γραμματέας προεδρίας Σλοβακίας), Λίτσα Οικονομίδου (πρόεδρος συλλόγου Μέριμνα), Ντέλλας Νικόλαος (ιδιοκτήτης φροντιστηρίων «χρόνος»),
Στέλλα Τούντα (Προϊστάμενη 3ου νηπιαγωγείου Θρακομακεδόνων),
Νίκος Μάλλιαρης (Βετεράνος ποδοσφαιριστής Προοδευτικής)
Οικονόμου Σπύρος (πρώην λυκειάρχης Θρακομακεδόνων).

Δεν είναι τυχαίο που πίσω από όλα αυτά είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με θετική ενέργεια και πυγμή .  Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αργοναύτη και του Ατρομήτου Πειραιά, και του Αετού Κορυδαλλού, 17 χρόνια ύστερα από το φινάλε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, συνεχίζει να προσφέρει στο άθλημα που αγάπησε, στην περιοχή που αγάπησε(Πειραιάς), αλλά και σε πολλές άλλες κοινωνικές δράσεις. Πάντα μας εκπλήσσει όπως και σήμερα με τις δράσεις του να μην περιορίζονται μόνο στον Πειραιά , αλλά και στην όμορφη πόλη του ,των Θρακομακεδόνων και η συνέχεια ακόμη πιο δυνατή.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης μας υποδείχτηκε  στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η οικοδέσποινα του θεάτρου, κα Χρυσάνθη Σιδηροπούλου , μας ευχήθηκε και μοίρασε την δροσερή πρωτοχρονιάτικη  πίτα .
Καλή Χρονιά με Υγειά και οικογενειακή ευημερία σε όλους! 
BOUKIS


 
Top