ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Το Αθλητικό Σωματείο Φοίνικας Αγίας Σοφίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την προπονήτρια ποδοσφαίρου κ. Αναστασοπούλου Βανέσα στα τμήματα της Ακαδημίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου!


Φέτος ο Όμιλος μας, συνεχίζει μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για τα τμήματα υποδομών του γυναικείου ποδοσφαίρου έχοντας τα ηνία στη περιοχή του Πειραιά με τη μεγαλύτερη δύναμη ποδοσφαιριστριών.


Ο στόχος μας από την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων μας μέχρι σήμερα , ήταν και είναι να καταφέρουμε, τα παιδιά μας να γνωρίσουν τις βασικές τεχνικές , τους κανονισμούς και όλα τα θεωρητικά στοιχεία του αθλήματος κι αυτό θα το καταφέρουμε μόνο αν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους, που κατανοούν τη φιλοσοφίας μας.


Από τη περασμένη χρονιά -πριν αυτή ακόμη φθάσει στο τέλος της- ξεκινήσαμε να αναζητούμε έμπειρους προπονητές που με υπομονή & επιμονή θα διδάξουν τα παιδιά μας. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να λέμε με σιγουριά πως στο πρόσωπο της κ. Αναστασοπούλου βρήκαμε τα όσα αναζητούσαμε.


Η κ. Βανέσα Αναστασοπούλου ηγείται των Ακαδημιών & μαζί με δύο έμπειρες αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος μας τη Κ. Μπελενιώτη Βαρβάρα & τη κ. Σπυροπούλου Νατάσα συνεργάζονται άριστα και δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα.


Αξίζει να σημειωθεί πως η κ.Αναστασοπούλου είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο καθώς επίσης και κάτοχος του Διπλώματος UEFA Β .

Εμείς από τη πλευρά μας ευχόμαστε να κατακτήσει τους στόχους της τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο και φέτος να είναι η χρονιά έναρξης μιας συνεργασίας που θα κρατήσει για αρκετά χρόνια ακόμη.


Βανέσα καλή επιτυχία στο έργο σου με τις καλύτερες ευχές όλων μας!

Υπερμάχου Βάνα


Υπ. Λειτουργίας Γυναικείου Τμήματος & Υποδομών

BOUKIS


 
Top