Ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι μεταξύ των «αιωνίων». «Πηλοΐδης-Λαμόνικα οδηγούν το... θρήνο προς τη δόξα», έγραψε στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Φαίνεται πως η ανακωχή κράτησε λίγο... Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε συνέχεια στη νέα περίοδο έντασης των σχέσεων του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με μία ανάρτηση στο Instagram. 

«Πηλοΐδης-Λαμόνικα οδηγούν το... θρήνο προς τη δόξα, αξίζει κάποιος να φτιάξει όλα τα ωραία περσινά και προπέρσινα του Πηλοΐδη...sopist ακούς;», έγραψε στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ καλώντας έναν γνωστό «μοντέρ» του διαδικτύου να ετοιμάσει ένα σχετικό βίντεο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανάρτηση αυτή ήρθε λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό πως ο Τάσος Πηλοΐδης (μαζί με τους κ.κ. Σχινά και Ψαριανό) θα διευθύνει το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Για τον εν λόγω διαιτητή υπάρχουν παράπονα από τα σφυρίγματά του στο 77-72 του ΣΕΦ στον τρίτο τελικό. Πρόπερσι ήταν στο 69-76 του ΟΑΚΑ, όταν και πάλι στο «τριφύλλι» είχαν παράπονα από τον κ. Πηλοΐδη. 

Όσο για τον Λουίτζι Λαμόνικα, οι «πράσινοι» έχουν αρκετά παράπονα από τις διαιτησίες του στην Ευρωλίγκα και φαίνεται πως το χθεσινό ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου δεν τον εμπόδισε να εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του. 


Πηγή: sport-fm.gr

BOUKIS


 
Top