Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν ορισμένοι συμπατριώτες του φέρνοντας ως παράδειγμα ακόμη και τη στάση φίλων του Ολυμπιακού απέναντί του. 

Ακόμη φέρει βαρέως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τις ύβρεις στο πρόσωπό του από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε είναι πικραμένος που συμπατριώτες του δεν τον σέβονται, παρότι ακόμη και οπαδοί του Ολυμπιακού τον εκτιμούν, όπως είπε σε συνέντευξή του στη Σερβία. 

«Όταν κέρδιζα μετάλλια με την Εθνική ήμουν ‘ο προπονητής μας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς’, μετά έγινα απλώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τώρα αμφισβητούν ακόμη κι αν είμαι Σέρβος. Καταλαβαίνω πως υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ οπαδών του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν, αλλά εγώ πάντα, κι όταν ήμουν στην Παρτιζάν, προσπαθούσα να συνετίσω τους οπαδούς όταν έβριζαν κάποιον. Μετά από αυτό που έγινε στο τελευταίο ματς έλαβα πολλά απολογητικά μηνύματα από ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα. Έχω πολλούς φίλους εκεί. Μην ξεχνάτε πως ήμουν για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, που έχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό, αλλά πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού με έχουν πλησιάσει για να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου γιατί αναγνωρίζουν κάποια πράγματα και δεν είπα ποτέ κακό λόγο για κανέναν», τόνισε ο «Ζοτς».


Πηγή: sport-fm.gr


BOUKIS


 
Top