ΠΕΡΑΜΑ

Την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο σύνδεσμος των βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος, την Τετάρτη 25/1 στο Δημαρείο Περάματος. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δαρδέτζας.

Η εκδήλωσε είχε μεγάλη απήχηση και διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, ενώ πολλά παρευρέθηκαν σπουδαία πρόσωπα του αθλητισμού, της πολιτικής ηγεσίας της περιοχής, πρόεδροι συλλόγων, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και πολύς φίλαθλος κόσμος που αγαπούν τους βετεράνους.
Τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν ήταν τα εξής:

Λαγουδάκης Ιωάννης (Δήμαρχος Περάματος), Λαγουδάκης Αθανάσιος, κ. Κούρτης, κ. Καζάκου (Αντιδήμαρχοι), Γιώτα Βοϊδονικόλα, Θεοδωρολέας Δημήτριος (Δημοτικοί Σύμβουλοι), Μόφορης Γιώργος (Αντιπρόεδρος Μανιατών και Λακώνων), Τσίρμπας Κανέλλος (πρόεδρος της Ε.Σ.Β.Π.Π), Πουάλης Ιωάννης, (πρόεδρος αθλητική ένωση Περάματος), κ. Ψωμιάλης (γενικός γραμματέας), κ. Μπόης (αντιπρόσωπος αθλητικού ομίλου Νέο Ικόνιο-Πυθαγόρας), Παπαστεφάνου Γ.Π (Πρόεδρος από το σύλλογο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Δ.Π), κ. Μετρινός (Αντιπρόεδρος), Κινόγλου Γιώργος (γενικός γραμματέας ΑΟ Φιλίας), Δαρδέτζας Αντώνιος, Βίκυ Νικολάκου (Δημοσιογράφοι).
Από τους συλλόγους των βετεράνων των ομάδων:

Εκπρόσωποι βετεράνων Προοδευτικής Φουράκης Γιάννης και Ιωάννου, Από τους βετερένους Σαλαμίνας Παπαλεξάνδρου Στέλιος, Από τους βετεράνους Νέων Ευγενείας Χατζηβασιλείου, από τους βετεράνους Χατζηκυριακείου ο πρόεδρος Δημήτριος Σαρρής, ο πρώην πρόεδρος του Περαμαϊκού Κατσίκας Γεώργιος, παράγοντας του Περαμαϊκού, Κουφοπαντελής Παντελής, πρώην πρόεδρος της ΑΕ Περάματος Ιατρού Ιωάννης, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές και προπονητές Κωστάκος Στράτος, Τσεσμελής Νικόλαος, Μαυρουδής Ιωάννης, Τζανόπουλος Χρήστος, Καβαλάρης Χρόνης, Κασαζόγλου Βασίλης.
Τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν: Νεστορίδης Κώστας, Αρβανίτης Χρήστος, Λαγουδάκης Ιωάννης, Μαυρέας Τάκης, Αναστασίου Στέφανος, Κάσσαρχος Νικόλαος, Τσάτσος Αντώνιος.Ο πρόεδρος του συνδέσμου των βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος, Στέφανος Φούσκας, θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ μέρους του ΔΣ και των βετεράνων Περάματος, όλους όσους παρευρέθηκαν στη μεγαλειώδη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ευχαριστεί από καρδιάς το μάγο της μπάλας και τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών, Κώστα Νεστορίδη. Το παιδί-θαύμα, "αίλουρο", Χρήστο Αρβανίτη. Το δήμαρχο κ. Λαγουδάκη, το δημοσιογράφο και βετεράνο παίκτη Τάκη Μαυρέα, τον Αντώνη Τσάτσο για την προσφορά του, τους βετεράνους που τιμήθηκαν, Αναστασίου και Κάσσαρχο, αλλά και όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν στην όμορφη αυτή εκδήλωση.


Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό: 

Δείτε όλο άλμπουμ με τις φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/a.1101297266645984.1073742958.106197116156009/1101369283305449/?type=3&theater
BOUKIS


 
Top