Ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Κίκι Κλαρκ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μετέβη στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε χειρουργείο. 

Έπεσε... αυλαία στη συνεργασία του Προμηθέα και του Κίκε Κλαρκ. Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θέλησε να μεταβεί στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε χειρουργείο και να κάνει την αποκατάστασή του στο πλάι της οικογένειάς του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Κίκι Κλαρκ. 

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας άψογος επαγγελματίας και ένα υπόδειγμα ανθρώπου και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας στη μέχρι τώρα πορεία της στην STOIXIMAN.GR Basket League. 

Έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, o Κίκι επέστρεψε στην Αμερική, για να υποβληθεί σε χειρουργείο από τον γιατρό που τον παρακολουθεί, αλλά και για να είναι κοντά στην οικογένειά του. 

Θα τον θεωρούμε για πάντα μέλος της «οικογένειάς» μας, η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοικτή για αυτόν και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top