του Λουκά Κιοκτσόγλου

 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Σε περίοδο αρνητικών αποτελεσμάτων έχει μπει η Κύπρος Κορυδαλλού, που μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του κυπέλλου, υπέστη χθες και την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο Πειραιά με σκορ 2-1.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Κορυδαλλού για την 18η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Ο τεχνικός διευθυντής της Κύπρου, Αλέκος Λιθόπουλος, τόνισε για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του:

"Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε σε μία κακή περίοδο. Βέβαια όπως όταν πηγαίναμε πολύ καλά δεν λέγαμε μεγάλα λόγια, έτσι και τώρα κρατάμε χαμηλά το κεφάλι ώστε με ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν, θα δουλέψουμε όλοι και έχουμε ακόμη δρόμο για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο". 

Η Κύπρος Κορυδαλλού ενισχύθηκε σημαντικά με την έλευση των έμπειρων Αλέξανδρου Λοϊζίδη (πλάγιος μεσοεπιθετικός) και Κώστα Πολυχρονίδη (αμυντικός μέσος) με θητεία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Επίσης απέκτησε τους νεαρούς Ντζετζέ (3ος τερματοφύλακας) και Σταυρόπουλο (ήταν δανεικός και επέστρεψε).

Για τις προσθήκες αυτές ο κ. Λιθόπουλος σημείωσε: "Θέλαμε να δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια ώστε το τεχνικό μας τιμ να δουλέψει με ηρεμία για τη συνέχεια. Προσδώσαμε εμπειρία στην ομάδα αλλά και παιδιά με μέλλον που μπορούν να εξελιχθούν".


BOUKIS


 
Top