του Λουκά Κιοκτσόγλου


ΜΕΝΙΔΙ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων της Φούτμπολ Λιγκ κάνει ο Αχαρναϊκός την Κυριακή, που θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Κόκκινου Μήλου (κοινή έδρα) τον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης. Το ματς θα ξεκινήσει στις 11:00.

Ο προπονητής της Κ20 του Αχαρναϊκού, Δημήτρης Καλύκας, έθεσε τους στόχους της ομάδας λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων:

"Στόχος μας είναι μέσα από δυνατά παιχνίδια να εκπαιδεύσουμε τα νέα μας παιδιά, ώστε να είναι έτοιμα να επανδρώσουν την αντρική ομάδα στη συνέχεια. Ήδη έχουμε 3 ποδοσφαιριστές που θα λείπουν από την Κ20, αφού έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Δεν μας απασχολεί τόσο το αποτέλεσμα, όσο να προετοιμάσουμε κατάλληλα το "μέλλον" του συλλόγου".

Για την πρωτοφανή καθυστέρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος, ο κ. Καλύκας σχολίασε:

"Σίγουρα η χρονική στιγμή που ξεκινά το πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να είναι η ιδανική. Είναι η πρώτη διοργάνωση στον κόσμο που αρχίζει μετά από 6(!) μήνες προετοιμασίας. Τα ματς που θα παίξουμε θα είναι λίγα, πράγμα που δεν είναι η ιδεατή μας επιθυμία, αλλά παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο".

Στο τεχνικό τιμ του Δημήτρη Καλύκα θα βρίσκεται και ο Θανάσης Σύρακας, που έχει το ρόλο του σκάουτερ, δηλαδλη θα παρακολουθεί τους παίκτες αλλά και τις τακτικές των αντίπαλων ομάδων. Ο κ. Σύρακας βρισκόταν δίπλα στον Δημήτρη Καλύκα και από την κοινή τους θητεία στους Τράχωνες.

Φυσικοθεραπευτής της ομάδας Νέων του Αχαρναϊκού θα είναι ο Σταύρος Κουτσόπουλος.BOUKIS


 
Top