ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Πειραιά 2-0 (Εφηβικό)

Ακόμα μία νίκη με πειστική εμφάνιση για την ομάδα του Βαγγέλη Ρέντζου για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ. Αυτή τη φορά νίκησε την ομάδα του Ατρομήτου Πειραιά μετά από ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας ψηλά και πέτυχε 2 γρήγορα τέρματα με τους Δημητρόπουλο και Παλούκη.

Εξαιρετική διαχείριση του αγώνα στη συνέχεια από τους νικητές με τον κόουτς Ρέντζο να φορτώνει το κέντρο και να χτυπάει με αντεπιθέσεις. Αποτέλεσμα ήταν να μην απειληθεί η ομάδα του, να δημιουργήσει τουλάχιστον 5 τετ-α-τετ και να κερδίσει εύκολα ένα πολύ δύσκολο αγώνα.

"Είμαι ικανοποιημένος από 2 κυρίως πράγματα στο παιχνίδι μας. Κατ’ αρχήν από την συνολική μας αμυντική λειτουργία που ήταν για μια ακόμα φορά υποδειγματική. Πρεσάραμε στο σωστό χρόνο και χώρο και με μεγάλη αποφασιστικότητα. Οι παίκτες μου είχαν πειθαρχία και προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο, που ξεκινούσε από την επίθεση, ενώ είχαμε για μια ακόμα φορά πολύ καλή ισορροπία στις γραμμές μας. Περιορίσαμε έτσι τα όπλα του αντιπάλου που είναι εξαιρετικός στην αντεπίθεση και ξεπεράσαμε τα προβλήματα που έχουμε με παίκτες, που λόγω ιώσεων είχαν χάσει πολλές προπονήσεις τις τελευταίες 2 εβδομάδες", ανέφερε στις δηλώσεις του ο κόουτς Ρέντζος και συνέχισε:

"Το 2 ο στοιχείο είναι η επιθετική μας λειτουργία. Το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα και αυτό που εμείς μετράμε, είναι οι ευκαιρίες που δημιουργούμε και στο παιχνίδι αυτό δημιουργήσαμε πάρα πολλές".


BOUKIS


 
Top