του Πάνου Κομματέα
  

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση,ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας πέτυχε μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου(και μέχρι πριν λίγων ωρών,αήττητου)Παννεαπολικού με σκορ 2-0.

Χρυσοί σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Νερσισιάν στο 20' και Λούπο στο 50',δείχνοντας πως η ομάδα του Θανάση Παύλοβιτς ξεπέρασε τις δυο κολλητές ήττες των προηγούμενων εβδομάδων.

Στο 65' οι δυο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές με τους Δημητρόπουλο και Προδρομίδη να αποβάλλονται για εξύβριση(ο ένας στον άλλον).

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές,με τον Σινάνι να αποβάλλεται απευθείας,διότι έφτυσε αντίπαλο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ: Κουρδελάκης,Κοντογιαννόπουλος,Γούτης,Αντωνίου,Νέστορ,Τσούτσας,Περάμαντζής,(86’ Αλούση),Λούπος(73’ Κολυρρόπουλος),Κουντουριώτης,Δημητρόπουλος,Νερσισιάν (83’ Πανταλέων)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Οικονόμου,Πατρίκαλος,Λαουτάρης,Προδρομίδης,Παυλόπουλος,Ιμβριώτης,Ζίου,Μπεκάκος,Σινάνη,Σαριανίδης,Μητακίδης(46’ Κωνσταντινίδης)

Ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας έχει ρεπό την επόμενη εβδομάδα,ενώ ο Παννεαπολικός θα υποδεχθεί την 2η Αστυπάλαια Κορυδαλλού,στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.BOUKIS


 
Top