ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2 (Εφηβικό)

Πραγματικό ντέρμπι στη Νίκαια με 2 πολύ καλές ομάδες που δεν έχει να ζηλέψει πολλά από αγώνες αντρικού. 

Ο Εθνικός εξαιρετικά στημένος για μία ακόμα φορά από τον κόουτς Ρέντζο και αλλάζοντας διατάξεις κατά την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο α' μέρος με τον Σιγαλάκο, και διπλασίασε το σκόρ στο β μέρος με τον Ηλιόπουλο. Ο Ιωνικός μείωσε στα τελευταία λεπτά με τον  Πρίφτη.

"Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε αυτά που βγάλαμε στα τελευταία παιχνίδια. Ο λόγος είναι ότι οι ιώσεις αποδεκάτισαν την ομάδα. Από τους 11 που ξεκίνησαν, την περασμένη εβδομάδα μόνο ένας ήταν σε όλες τις προπονήσεις. Τρείς αρρώστησαν την προηγούμενη του αγώνα, μερικά παιδιά έπαιξαν άρρωστοι ή καταβεβλημένοι από πυρετούς, ενώ είχαμε και την ατυχία να χάσουμε παίκτες στον αγώνα από τραυματισμούς. 

Έπρεπε λοιπόν να βγάλουμε άλλα στοιχεία που έχουμε δουλέψει και διαθέτει η ομάδα και αυτά είναι, η προσωπικότητα, η ποδοσφαιρική εφυΐα, το πάθος, το τσαγανό", δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Ρέντζος και πρόσθεσε:

"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, που τακτικά ανταποκρίθηκαν άριστα σε αυτά που τους ζήτησα, και σε ότι αλλάξαμε κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ έχουν μεγάλη ψυχή απέναντι σε μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. 

Θα το ξαναπώ ότι πολλοί παίκτες μας έχουν όλα τα φόντα να παίξουν ψηλά. Θα αναφέρω απλά σαν ένα παράδειγμα τον Πίσσα, που μόλις του δώσουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα  και τον στηρίξουν, θα παίξει και θα τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες. Και υπάρχουν και άλλοι με τα ίδια υψηλά στάνταρ ποιότητας που έχουν δουλέψει μαζί μας πολλά χρόνια και ξέρουν πολύ μπάλα".


BOUKIS


 
Top