του Λουκά Κιοκτσόγλου

Την εντός έδρας ήττα με 3-0 υπέστη χθες ο Πήγασος με αντίπαλο τους Λέοντες Καμινίων για την 15η αγωνιστική της Γ' Πειραιά. 

Στο πρώτο μέρος το σκορ ήταν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο με τους Καλή και Χρήστου (2).

Ο Πήγασος τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του αρχηγού της ομάδας, Γκολφίνου, ο οποίος ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ, από θέση οφ-σάιντ όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι.

Αποτέλεσμα που δεν φανερώνει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, χαρακτήρισε το 3-0 ο τεχνικός του Πήγασου, Μάνος Χαρόπουλος, ο οποίος ανέφερε:

"Παίξαμε κόντρα σε μια θεωρητικά πιο καλή ομάδα, όμως το αποτέλεσμα νομίζω πως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Μας κόστισαν και ορισμένες απουσίες νεαρών παικτών που χρησιμοποιήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κυρίως μας κόστισαν τα ατομικά λάθη, από τα οποία δεχθήκαμε δύο γκολ. Πιστεύω πως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το τελικό 3-0".


BOUKIS


 
Top