του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΚΟΡΩΠΙ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο τεχνικός του τμήματος του παμπαδικού της Ακαδημίας του ΑΟ Κορωπίου, Νίκος Κοντάκης, για τη νίκη αλλά κυρίως για την εμφάνιση και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το παμπαιδικό του ΑΟ Κορωπίου αντιμετώπισε για τη διοργάνωση του Respect Cup το αντίστοιχο τμήμα του Μοσχάτου και πήρε τη νίκη με 1-0, με γκολ στα τελευταία λεπτά.


Ο κ. Κοντάκης τόνισε για το παιχνίδι: 

"Για ακόμη ένα ματς δείξαμε ότι ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Εκτός βέβαια από όλα τα άλλα, τα παιδιά βγάζουν την εικόνα της "ομάδας" και παίζουν για το σύνολο και το ομαδικό πνεύμα και αυτό με χαροποιεί ακόμη περισσότερο. Συγχαρητήρια και στο συνάδελφο όμως που κάνει εξίσου πολύ σημαντική δουλειά στο Μοσχάτο και διαθέτει ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό σύνολο".


Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, χωρίς όμως να το καταφέρουμε επαρκώς. Είχαμε αργή αντίδραση και σκέψη με αποτέλεσμα να μην προωθείται η μπάλα στην επίθεση, ενώ τα λάθη οδήγησαν στο νικητήριο γκολ του αντιπάλου. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κορωπίου για τη νίκη τους, είναι ένα αξιόμαχο σύνολο," δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του παμπαιδικού του Μοσχάτου, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης και συνέχισε:

" Δεν μας επηρεάζει το αποτέλεσμα γιατί η φιλοσοφία της ομάδας μας και γενικότερα της Ακαδημία του Μοσχάτου, δεν είναι το αποτέλεσμα αυτοσκοπός αλλά η δημιουργία ευγενούς άμιλλας. Η δημιουργία ακέραιου χαρακτήρα και η βελτίωση της συμπεριφοράς των παιδιών, ατομικά και ως σύνολο. Εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων παράλληλα με τη βελτίωση των ποδοσφαιρικών τους ικανοτήτων".
         

BOUKIS


 
Top