ΜΟΣΧΑΤΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0 (ΕΦΗΒΙΚΟ)

Ένα πολύ καλό και πολύ δυνατό παιχνίδι απόλαυσαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο του Μοσχάτου. Σε ένα γήπεδο με πολύ και ενθουσιώδη κόσμο που δημιούργησε εκρηκτική αλλά κόσμια ατμόσφαιρα, που δεν συναντάμε συχνά στα πειραϊκά γήπεδα, οι δύο ομάδες έδωσαν μια εξαιρετική ποδοσφαιρική παράσταση.  

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, αλλά έπεσαν πάνω στην σκληροτράχηλη ομάδα του Εθνικού.

Ο Εθνικός παίζοντας με το στυλ που έχουν οι ομάδες του Βαγγέλη Ρέντζου, δηλαδή με συμπαγή διάταξη, αλλαγές ρυθμού, ποιότητα στις γραμμές του και πολύ δύναμη στις διεκδικήσεις, στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο ειδικά στον αμυντικό τομέα. Το τελικό 0-0, ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

"Είχαμε πολλές απουσίες λόγω ασθενειών και τραυματισμών και είναι χαρά μας που η πρώτη ομάδα, μας παίρνει παιδιά για τον αγώνα της. Αυτό βέβαια μας βγάζει λίγο εκτός ρυθμού, γιατί πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές και είναι δύσκολο να διατηρήσουμε την αγωνιστική κατάσταση που είχαμε τον περασμένο μήνα", τονίζει σε δηλώσεις του ο κόουτς Ρέντζος και συνεχίζει:

"Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, είχαμε πολύ καλή ισορροπία στις γραμμές μας και δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση. Δεν παίξαμε όσο καλά μπορούμε αλλά είναι σημαντικό όταν δεν μπορείς να παίξεις το καλύτερο σου παιχνίδι, να μπορείς να ελέγξεις τον ρυθμό και αυτό το μάτς ήταν μια καλή ευκαιρία να το δείξουμε αυτό.BOUKIS


 
Top