του Πάνου Κομματέα

Ο Παναγιώτης Μπρίμπος είναι ένας πολύ γνωστός μασέρ αθλητών,στα ποδοσφαιρικά στέκια του Πειραιά,της Αθήνας και όχι μόνο.

Για του λόγου το αληθές,το Sportactive.gr,επικοινώνησε με έξι ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε στο περσινό πέρασμα του από τον Ιωνικό Νίκαιας,οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν τη φήμη που τον ακολουθεί και μίλησαν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια:

Στέλιος Ανδριανόπουλος
"Με τον αγαπημένο φίλο μου Παναγιώτη Μπρίμπο είχαμε μια εξαίρετη συνεργασία στην ομάδα του Ιωνικού.

Όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και αυτό γιατί,εκτός του ότι είναι καλός στη δουλειά του,όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνει ο ένας τον άλλον,αναπτύσσεται και μια φιλική σχέση.

Θα σου πει τη γνώμη του για όλα τα θέματα,πάντα με θετικότητα και όπως πρέπει σαν μεγαλύτερος.

Σε θέματα τραυματισμού επειδή είχα και γω κάποιες ατυχίες, πέρσι στην ομάδα του Ιωνικού,με κάποιες θλάσεις,με βοήθησε σημαντικά να επανέλθω στο σωστό χρονικό σημείο χωρίς βιασύνη αλλά με ωριμότητα και όπως πρέπει.

Είναι επαγγελματίας,καλός χαρακτήρας και του εύχομαι να δουλέψει ακόμα ψηλότερα,γιατί του αξίζει."


Νίκος Αργυρίου
"Οι εντυπώσεις μου από τον Πάνο ήταν οι καλύτερες,καθώς είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας,αφοσιωμένος στην δουλειά του και πάντα δίπλα στον αθλητή.

Ήταν δίπλα μου σε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισα,τα οποία,ευτυχώς,ήταν ασήμαντα,χάρη στην πολύ καλή προετοιμασία πριν από κάθε προπόνηση και αγώνα.

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν.


Η λεπτομερής αξιολόγηση του ακόμα και στην πιο μικρή ενόχληση και το πάθος του,ώστε να είναι η θεραπεία αποτελεσματική είναι αξιοθαύμαστα στοιχεία."

Αλέξανδρος Καραχάλιος
"Σε θέματα ψυχολογίας είναι ο καλύτερος από όσους συνεργάστηκα.

Με βοηθούσε πολύ,πριν τον αγώνα,στο ζέσταμα και στις ασκήσεις προσαρμογής,βγαίναμε πάντα απολύτως έτοιμοι στο γήπεδο.

Μας βοηθούσε με τις συμβουλές του και ήταν σημαντικό ότι έχει εμπειρία από τα γήπεδα,έχοντας παίξει και εκείνος ποδόσφαιρο,καταλαβαίνοντας,έτσι,τι χρειαζόταν ο καθένας μας.

Η δουλειά του ήταν καταπληκτική και η μεταξύ μας συνεργασία άψογη,ενώ κανένας από τους συμπαίχτες μου δεν είχε κάποιο παράπονο.

Θα ήταν μεγάλη χαρά,αν ξανασυνεργαζόμασταν στο μέλλον."Χρήστος Παλιγγίνης"Την σεζόν που μας πέρασε,είχα την χαρά να γνωρίσω έναν άνθρωπο τον Παναγιώτη Μπρίμπο,ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Πέρα από τις γνώσεις του πάνω στο μασάζ ήταν κάτι παραπάνω από ένα ακόμη μέλος στο προπονητικό team.

Ήταν ένας πραγματικός φίλος που μέσα από τις συμβουλές του μπορούσες να αποκομίσεις παρά πολλά θετικά στοιχεία!

Παναγιώτη σε ευχαριστούμε για όλα όσα απλόχερα μας πρόσφερες και εγώ προσωπικά να σου ευχηθώ υγεία πάνω από όλα και επαγγελματική καταξίωση ,γιατί το αξίζεις!"

Διονύσης Αθανασόπουλος
Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τις εμπειρίες του σε ομάδες,οπότε είναι,πιστεύω,σε θέση να μπορεί να αξιολογήσει τον μασέρ της κάθε ομάδας. 

Ο Παναγιώτης,όσο αφορά την δουλειά του,πιστεύω ότι σίγουρα,θα καθιερωθεί σε επαγγελματική ομάδα όπως και ήταν στο παρελθόν με τον Ατρόμητο στην Α' Εθνική.

Πριν από τους αγώνες ήταν έτοιμο,ότι χρειαζόμασταν,μέσα στην βδομάδα οτιδήποτε τραυματισμός υπήρχε ήταν ο Παναγιώτης δίπλα μας και έκανε τα πάντα ώστε ο ποδοσφαιριστής να είναι έτοιμος. 

Μετά τους αγώνες η αποθεραπεία που μας έκανε ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο ώστε με την μάλαξη που έκανε είχαμε επανέλθει,άμεσα,από την κούραση του αγώνα.

Είναι επαγγελματίας,όσο αφορά την δουλειά του και έχει πολύ όρεξη ώστε να γίνεται συνέχεια καλύτερος.

Το τελευταίο και σημαντικότερο που θέλω να πω είναι πως μια μεγάλη μάζα ποδοσφαιριστών έχουμε τον Παναγιώτη στην καρδιά μας. 

Ο Παναγιώτης στον τραυματισμό του παίκτη στεναχωριόταν το ίδιο,στο γκολ της ομάδας μας πανηγύριζε στην αγκαλιά μας,στο άσχημο αποτέλεσμα ήταν πάλι εκεί να σου τονώσει το ηθικό για τον επόμενο αγώνα.

Εύχομαι τα καλύτερα γιατί του αξίζουν και μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να ξανά συνεργαστούμε."Γιώργος Νικολέτος
"Ο Πάνος είναι πολύ καλό παιδί,άκρως επαγγελματίας,από αυτούς που λείπουν από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ήταν πολύ σωστός στη δουλειά και πολύ σοβαρός.

Αν κάποιος παίχτης τραυματιζόταν ή ένιωθε ενοχλήσεις,τον πρόσεχε πάρα πολύ και τον έκανε καλά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Με βοήθησε πολύ στον ψυχολογικό τομέα,μιλώντας μου όλη την εβδομάδα στην προπόνηση,με εμψύχωνε και γενικότερα έδινε πολύ βάση σε αυτό το κομμάτι.

Πιστεύω πως αυτό είναι το χάρισμα του,το να φτιάχνει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές."

BOUKIS


 
Top