ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνέχεια στα δυνατά παιχνίδια για την ομάδα του Βαγγέλη Ρέντζου που μετά τα φιλικά με Παναθηναϊκό, Απόλλωνα και Πανιώνιο θα συμμετέχει στο τουρνουά BOCA. Πρώτοι αντίπαλοι για την ομάδα του Ρέντζου, οι ομάδες του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ και του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.


"Ο σχεδιασμός μας για την ομάδα είναι ολοκληρωμένος και ακολουθείται πλήρως. Στα πλαίσια αυτά εντάσσονται τα συνεχόμενα δυνατά φιλικά, ενώ παράλληλα έχουμε και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ. Στον ΕΘΝΙΚΟ υπάρχει πλάνο και εμείς οι προπονητές έχουμε τον χρόνο να το εφαρμόσουμε, επομένως τα αποτελέσματα της δουλειάς (παικτών, διοίκησης και προπονητικού τiμ) θα φανούν σύντομα", τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Ρέντζος και συνέχισε:

"Μετράμε δείκτες και πράγματα πολύ πιο σημαντικά από το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Στην εφηβική μας ομάδα υπάρχει πολύ ταλέντο, γίνεται πολύ εντατική και στοχευμένη δουλειά και τα παιδιά ανταποκρίνονται απόλυτα και στο τακτικό επίπεδο, ακόμα και με δυναμικά μεταβαλλόμενα συστήματα κατά την διάρκεια του αγώνα και σε ατομικό επίπεδο, βελτιώνοντας τους περισσότερους δείκτες που παρακολουθούμε και καταγράφουμε. 

Αν συνεχίσουν έτσι πολλά από αυτά τα παιδιά σύντομα θα είναι σε θέση να στελεχώσουν την πρώτη μας ομάδα".


BOUKIS


 
Top