Μιχαλης Μουσελης

Κύριοι μου ζητάτε να ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ τις δηλώσεις που έκανα γραπτά και ηλεκτρονικά για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ σας σχετικά μες τις αποφάσεις που πέρνετε για ποινές σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους του Συλλογου μας.

Οι οποίες κατά την ΔΙΚΗ μας εκτίμηση ΔΕΝ είναι ίδιες με παρόμοιες ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ που πράτουν ποδοσφαιριστές καις αξιωματούχοι αλλων σωματείων πχ (κάποιος ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και την ώρα που έφευγε λέει στον προς τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ ούτε φάουλ δεν ήταν ρε μπουρδέλο)Ο ποδοσφαιριστής τιμωρείτε με 1 αγωνιστική για τις 2 κίτρινες κάρτες και 2 αγωνιστικές για Εξυβριση ΕΝΩ πρέπει να τιμωρηθεί με 4 Αγωνιστικές.

Εσείς στέκεστε στην ασάφια και λέτε οτι Δεν το είπε προς τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ αλλα προς τους φιλάθλους.

Επειδή ΗΜΟΥΝ στον ΑΓΩΝΑ όπως και ΕΕΙΣ κύριε ΑΝΟΥΣΤΗ ξέρετε σε ποιον το είπε.

Οπως ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ και στο τηλεφώνημα που σας 'εκανε ο κύριος ΧΟΛΕΒΑΣγια να σας προτείνει την ποινή οπως ΕΙΘΗΣΤΕ να κάνει ο ΠΡΕΔΡΟΣ της επιτροπής πρωταθλήματος (αλλά ας το αφήσουμε αυτο)Πάμε στο ποδοσφαιριστή μας ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΒΑΡΗ που στον αγώνα με τον ποσειδώνα ο διαιτητής ΦΙΛΑΚΟΥΡΗΣ (ναι αυτος που υπέγραψε στην συμπληρωματική έκθεση αντι για τους βοηθούς του ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ τους)σας ενημερώσαμε οτι απο τηλέφωνο ΑΛΛΟΥ διαιτητή ΕΓΙΝΕ επικοινωνία με τον βοηθώ του και δήλωσε οτι έχει ΑΓΝΟΙΑ για την συμπληρωματική δήλωση και οτι ΔΕΝ την ΥΠΟΓΡΑΨΕ ποτε)Αυτο απο αποδεικνύεται απο ΑΡΣΗ απορήτου του τηλεφώνου του βοηθού ΡΑΠΤΗ Ή του διαιτητή που επικοινώνησε μαζί του.

Νομικός είστε το γνωρίζετε αλλα ΕΣΕΙΣ δεν το λάβατε ΚΑΝ υποψη σας......Σας γράφει λοιπών οτι ο ποδοσφαιριστής  αλληλοβρίστηκε με τον εκπρόσωπο της άλλης ομάδας χωρίς να αναφέρει τι του είπε.

Αν αυτό δεν είναι ασάφεια κύριε Ανούστη τότε ποιο είναι!!Δεν ζητήσατε ούτε διευκρινίσεις από τον διαιτητή να το κάνει ποιο συγκεκριμένο το είπε ο ΚΟΥΒΑΡΗΣ?Και των τιμωρείτε με 2  αγωνιστικές,εξομοιώνοντας τον ποδοσφαιριστή της άλλης ομάδος που είπε δεν είναι φάουλ ρε μπουρδέλο.

Νομίζω πως αφόυ υπάρχει ασάφεια και στηριχτήκατε πάνω σε αυτή για την μια απόφασει το αυτό έπρεπε να πράξετε και για τον Κούβαρη και να τον επιπλήξετε η στην χειρότερη να τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική.

Π'άμε παρακάτω.

Στον αγώνα μας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Περαματος ο διαιτητής Γεωργόπουλος έγραψε οτι ο ποδοσφαιριστής μας Κούβαρη που ήταν στην εξέδρα δίπλα μου λόγω της ΑΔΙΚΗΣ τιμωρίας που του είχε επιβληθε,οτι τον εξύβρισε πράγμα που είναι ψευδές γιατί ο Κούβαρης έκανε αστεία με το Πατέρα του διαιτητή(έτσι μας συστήθηκε ο συγκεκριμένος κύριος)μαζί με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή μας ΡΑΚΙΝΤΖΗ και τον πατέρα ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας.

Πως είναι δυνατό να βρίζει τον διαιτητή ενώ είναι παρέα με τον πατέρα του διαιτητή.

Δεν λάβατε υπόψη σας την έκθεση του παρατηρητή κυρίου Μαυρέλη που ΔΕΝ αναφέρει τίποτα(είναι λευκή)Σε συνέχεια αυτού ο αρχηγός μας υπέγραψε το φύλλο αγώνος με επιφύλαξει ος προς το συγκεκριμένο θέμα(ΕΜΕΙΣ δεν επιτρέψαμε στον Κούβαρη να απολογηθεί γιατί ξέραμε το αποτέλεσμα το είχαμε πει δημόσια και δικαιωθήκαμε)Στο συγκεκριμένο φύλλο αγώνος έγραφε όμως οτι ο αρχηγός του Ολυμπιακού περάματος ΔΕΝ υπόγραψε το φύλλο αγώνος μετά το τέλος του αγώνα ΕΣΕΙΣ όμως δεν το τιμωρείσατε όπως οφείλατε γιατί?το ξεχάσατε ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει τι άλλο γράφει το φύλλο αγώνος?(προς ΘΕΟΥ ΔΕΝ ζητάμε την τιμωρία του αρχηγού του Ολυμπιακού περάματος αφού εγώ ο ίδιος ήμουν μπροστά όταν ανέφερε το παιδί στον διαιτητή δουλεύω πρέπει να φύγω  φέρε να υπογράψω ότι θέλεις και ο διαιτητής τους αρνήθηκε)

Για να ΜΗΝ σας αδικώ γιατί τα φύλλα αγώνων τα διαβάζει ο κύριος Χολέβας και σας προτείνει τις ποινές και ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε.

ΕΔΩ λοιπόν θα σταθώ και θα κάνω μια σύσταση και στους ΔΥΟ σας να ΜΗΝ βλέπετε μπροστά σας κύριε Χολέβα τον όποιο Κούβαρη μπορεί να ΜΗΝ συμπθείτε και τον όποιο Μουσελή κύριε Ανούστη ή που τους συμπαθείτε πολύ γιατί είστε φίλοι αλλά το σινιάλο το σήμα της κάθε ομάδος και να κάνετε την πρόταση για τιμωρία ή για απαλλαγή και να τιμωρείτε ή να απαλλάσσεται κύριοι ΧΟΛΕΒΑ και ΑΝΟΥΣΤΗ.

Έχω και άλλες περιπτώσεις αλλά δεν είναι της παρούσης ΕΓΩ πάντος αν επιθυμείτε σας καλό σε δημόσιο διάλογο επι του θέματος για να δείτε οτι τόσο απο αυτά τα παραδείγματα που σας ανέφερα αλλά και από άλλα δεν σας δυσφήμισα και δεν σας συκοφάντησα.

Τώρα οσο για την έκφρασει μου Μαζέψτε τον γιατί θα τον μαζέψουμε εμείς...Πειραιώτες είμαστε και τις εκφράσεις αυτές τις λέμε.

Ο κύριος Ανούστης ξέρει πολύ καλά οττι ΔΕΝ κινδυνεύει  απο ΜΕΝΑ και τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της ομάδος μας αρα ΔΕΝ υπάρχει απειλή. 

Μου ζητάτε υποταγή:Aνακάλεσε ή Προστιμο 200ευρο.

Χωρίς να έχει τιμωρηθεί η ομάδα μας με κόκκινη κάρτα μας έχετε βάλει 340ευρο σε προστίματα.

Ότι ΔΕΝ θα απολογηθώ το είχα δηλώσει δημόσια.Υποταγή ΕΓΩ και το ΣΩΜΑΤΕΙΟ που έχω την ΤΙΜΗ να υπηρετώ ΔΕΝ σας δίνουμε.

Μετα απο όλα αυτά εσείς μας θέλετε συνεργάτες σας και συμάχους???Αγαποιτοί φίλοι αν δεν σας κάλυψα με τις εξηγήσεις μου να τα φάτε και να τα πιείτε τα 200 ευρο σε μια ταβέρνα στην υγεία μου.

Μετα τιμής ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου 1953 

Μιχαήλ Π.Μουσελής


BOUKIS


 
Top