Την εντός έδρας ήττα με 4-0 υπέστη το Εφηβικό της Χαλκηδόνας από το αντίστοιχο Εφηβικό του Ίκαρου Καλλιθέας, για τη δεύτερη φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος. Το σκορ ωστόσο σύμφωνα με τον Θεολόγο Ρινιέρη είναι πλασματικό, με τον ίδιο να μένει ευχαριστημένος από τους παίκτες του και να τονίζει πως πρέπει να διορθωθούν τα ατομικά λάθη:

"Το σκορ είναι μεγάλο αλλά δεν είναι η πραγματική εικόνα του αγώνα. Είχαμε τον έλεγχο μέχρι το 30ο λεπτό με δοκάρι του Δεφερέρα στην αντεπίθεση. 

Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο δεύτερο μέρος πάλι από κόντρα δεχτήκαμε και το δεύτερο τέρμα και μετά χάσαμε την προσήλωση μας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, εκνευριστήκαμε και δεχτήκαμε άλλα δυο τέρματα. Κρατάμε ωστόσο το πρώτο ημίχρονο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα ατομικά μας λάθη", δήλωσε για το παιχνίδι ο κ. Ρινιέρης, ενώ επίσης πρόσθεσε:

"Θέλουμε να πούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή Άγγελο Κουρή για την περιπέτεια της υγείας του και του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά".

Η σύνθεση της Χαλκηδόνας: ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ, ΛΙΣΕΟ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ, ΛΑΝΙ, ΑΛΒΑΡΟ, ΔΕΦΕΡΕΡΑΣ ΦΡ., ΘΕΟΦΥΛΑΤΟΣ, ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ, ΜΑΝΔΑΜΑΔΙΩΤΗΣ, ΔΕΦΕΡΕΡΑΣ Γ.

Αλλαγές: ΧΡΥΣΟΓΟΝΝΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΙ, ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ. 


BOUKIS


 
Top