του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου


Πειραιάς

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Χατζηκυριακέιου, για να προετοιμαστούν για το προσεχές παιχνίδι με τον Πειραικό, μετά το 2μερο ρεπό που είχαν πάρει απο τον Γιάννη Παπαιωάννου, λόγω του φορτουμένου προγράμματος.

Σήμερα ο νεαρός τεχνικός θα δει αν μπορεί να έχει στην διάθεση του τον Μπάλια που επιστρέφει απο το Παρίσο και τον Χριστουδουλάκο, που είχε γεννήσει η γυναίκα του και δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς.

Επίσης μας έκανε και κάποιες ενδιαφέροντες δηλώσεις για τα παιδιά κάτω των 20 που έχουν καταφέρει με το σπαθί τους να κερδίσουν μια θέση στο φετινό ρόστερ της ομάδας:

''Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή κai τη βοήθεια που έχουν δώσει οι κάτω των 20 φέτος μέχρι στιγμής.

Οι Κούτσης (18), Παπαθέου (19), Γεωργίου (16), Ζωγραφάκης (18) και Μαθιουδάκης (19) θεωρούνται βασικά στελέχη, καθώς αυτό είναι κι επιθυμία της διοίκησης μα και δική μου να προωθούνται νεαρά παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας και να μην μπαίνουμε σε μισθοφορικές καταστάσεις.

Αυτή άλλωστε είναι κι η ουσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Εκτός από αυτούς που ανέφερα υπάρχουν κι άλλα νεαρά παιδιά όπως είναι ο Χαλκιόπουλος (19), ο Κούκουρας (18), ο Κέκος (19) και ο Στέλλας (17) που ακόμα δεν έχουν τόσες συμμετοχές για διάφορους λόγους αλλά αναμένεται να βοηθήσουν στη συνέχεια''.BOUKIS


 
Top