ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑ
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σταθερά στο πλευρό του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσέφεραν τέσσερεις πλήρεις υποτροφίες για ανθρώπους του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου που θα ήθελαν να σπουδάσουν αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω αντικειμενικών συνθηκών.

Πάντα σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά επιλέγονται, με βάση αξιοκρατικά κριτήρια, τα νέα παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εκπαιδευτική εμπειρία των ΙΕΚ ΑΚΦΑ.

Εφέτος μοναδική υποψήφια ήταν η Γιάννα Οτσακόβσκα, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ Γιάννη Σκυλλά.

Υπογραμμίζουμε ότι εκτός από τις πλήρεις υποτροφίες τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρουν στους ασχολούμενους με το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο, πάντα μέσω της ΕΠΣΠ, τη δυνατότητα να σπουδάσουν με γενναίες εκπτώσεις διδάκτρων επιλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα των ειδικοτήτων τους.

Η ΕΠΣΠ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την ευαισθησία και τις παροχές προς τους ανθρώπους του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε στη Γιάννα καλή πρόοδο και επίτευξη των προσωπικών της στόχων.

Στη φωτογραφία διακρίνονται η νέα σπουδάστρια Γιάννα Οτσακόβσκα με τον πατέρα της, από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ ο υπεύθυνος επικοινωνίας και αθλητισμού κος Αντώνης Γλύκας με τον Δημήτρη Σαρρή και από την ΕΠΣΠ το μέλος του ΔΣ Γιάννης Ποντίκης.  


BOUKIS


 
Top