ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Για το άτυχο αποτέλεσμα της αντρικής ομάδας της Διάνα, που την Κυριακή ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον Αθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α Αθηνων, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Για την ήττα από τον Αθηναϊκό:

-Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να πάρουμε κάτι σε αυτό το παιχνίδι. Αν και δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την έλευση του νέου προπονητή, του Ακη Μιχαηλίδη:

-Σίγουρα η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια έχει αλλάξει προς το καλύτερο με τον νέο μας προπονητή. Πλέον βλέπουμε πως βγάζουμε περισσότερο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Για το τι χρειάζεται για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες:

-Αυτό που νομίζω εγώ πως χρειάζεται είναι μερικά θετικά αποτελέσματα από εδώ και στο εξής. Ενδεχόμενες νίκες είτε εντός είτε εκτός έδρας θα μας ανέβαζαν σημαντικά το ηθικό ώστε να ξεφύγουμε από τη δυσχερή θέση την οποία βρισκόμαστε.

Για τη μεγάλη αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την πρωτοπόρο Ηλιούπολη:

-Πρόκειται φυσικά για το "ντέρμπι" της περιοχής οπότε αυτομάτως είναι και αυτό ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για αυτό το ματς με τον προπονητή, όμως το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε ό,τι μπορούμε.


BOUKIS


 
Top