Αγρίεψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αποφάσισε να τρίξει τα δόντια στους παίκτες της ΑΕΚ διακρίνοντας μια επικίνδυνη χαλαρότητα τη στιγμή που τα αποτελέσματα της ομάδας κάθε άλλο παρά ικανοποιητικά είναι ως τώρα. 

Ο «τίγρης» μετέβη στα Σπάτα και τα έψαλε μετά το τέλος της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές, παρουσία των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ζοσέ Μοράις. 

«Βλέπω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ακόμα και όταν χάνουμε βλέπω… γελάκια και χαμόγελα. Δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Έμαθα ότι και στο τελευταίο φιλικό με τον Ατρόμητο δεν είχαμε καλή εικόνα, αλλά εσείς ήσασταν χαλαροί στα αποδυτήρια και μετά βγάζατε selfies ή όπως αλλιώς τα λένε αυτά. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Δεν έχετε καταλάβει πού παίζετε. Δεν σέβεστε την ΑΕΚ και δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Η ομάδα είναι απόλυτα εντάξει απέναντί σας και οφείλετε να είστε κι εσείς πιο συγκεντρωμένοι. Είναι υποχρέωσή σας να είστε επαγγελματίες 100%», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ έκανε συστάσεις και για τις επαφές των παικτών με τους δημοσιογράφους και τις συχνές διαρροές στον Τύπο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν έβαλε όλους τους παίκτες στο ίδιο τσουβάλι, αλλά ξεχώρισε τον Γιάκομπ Γιόχανσον, τον οποίο επαίνεσε ενώπιον όλων για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του. 

«Να παίρνετε παράδειγμα από τον Γιόχανσον που είναι υπόδειγμα σε όλα και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Αυτός είναι το παράδειγμα για όλους σας».


Πηγή: sport-fm.gr

BOUKIS


 
Top