Του Βασίλη Μπέση

Πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει μια φοβερή ανατροπή έφτασε το εφηβικό της Χαλκηδώνας στο παιχνίδι με το Μοσχάτο που έγινε σε δύο δόσεις και έλλειξε τελικά με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Το συγκεκριμένο ματς είχε διακοπεί στο ημίχρονο την προηγούμενη εβδομάδα λόγο κακοκαιρίας με τους πράσινους να προηγούντε 2-0 και εχθές διεξήχθη το δεύτερο μέρος με τους πιτσιρικάδες της Χαλκηδώνας να παίζουν με πάθος και ένταση για την ανατροπή την οποία δεν υλοποίησαν μένοντας στο τελικό 2-1.

Με αυτό το ματς έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος που βρίσκει την ομάδα του Μοσχάτου στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς και την αντίστοιχη της Χαλκηδώνας δεύτερη με 12 βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές.

Το μοναδικό τέρμα στο δεύτερο μισό του αγώνα που έγινε εχθές πέτυχε ο Ζαρκαδούλας στο 60'.

Απών από αυτό το ματς εξαιτίας τραυματισμών και πειθαρχικών παραπτωμάτων για την ομάδα της Χαλκηδώνας ήταν οι : Χαλκίδης , Ανδριανόπουλος , Ανδρεαδάτος , Χρυσογονίδης , Κουρής.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μιλήσαμε με τον τεχνικό των ''κίτρινων'' κ.Ρενιέρη και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών στον αγώνα και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από το ματς αν δεν ήμασταν άτυχοι.

Το παιχνίδι χάθηκε από το πρώτο ημίχρονο , σε αυτό το ματς είχαμε πολύ καλή απόδοση όμως πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένοι και να δουλεύουμε καθημερινά.

Είμαστε σε καλό δρόμο και ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερο δεύτερο γύρο αγωνιστικά.''

Σύνθεση Χαλκηδώνας : Λαουτάρης , Λισέο , Αλβάρο , Λάνι(Μενέγος) , Κορονέος , Ευγενίδης , Δεφερέρας Φ , Θεοφιλάτος , Ζαρκαδούλας , Μαναμανδιώτης , Δεφερέρας Γ

BOUKIS


 
Top