Του Βασίλη Μπέση

Σε ρυθμό προετοιμασίας για την τρίτη αγωνιστική βρίσκοντε όλες οι ομάδες της Β' κατηγορίας του Πειραιά και ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στους Νέους Ευγενείας και τον ΑΟΚ Φαλήρου που θα γίνει την Κυριακή 16/10 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής με ώρα έναρξης στη 13:30.

Οι Νέοι Ευγενείας αν και θα στερηθούν των υπηρεσιών των Κανδρή και Καραγλάνη που τραυματίστηκαν στο προηγούμενο ματς με την ΑΕ Νίκαιας έχουν δουλέψει πολύ για να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και με την βοήθεια της έδρας θα προσπαθήσουν να το καταφέρουν.

Στον αντίποδα η ομάδα του Φαλήρου δεν θυμίζει σε τίποτα ομάδα που προήλθε από την Α' Πειραιά καθώς έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενώ θα επιδιώξουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς για να μην οξυνθεί η κατάσταση στον σύλλογο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εμείς μιλήσαμε με τον τεχνικό των γηπεδούχων της Νέας Ευγενείας κ.Ρέντζο για το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

'' Όλα τα παιχνίδια σε αυτό το πρωτάθλημα είναι δύσκολα , δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αυτή την δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσουμε στη νίκη που είναι ο αυτοσκοπός μας , όπως πάντα.

Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και πιστεύω πως θα κριθεί στο ποίος το θέλει πιο πολύ.

Θέλουμε κάθε εβδομάδα να γινόμαστε καλύτεροι γιατί είμαστε μια νεανική ομάδα και έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης μέσω της εμπειρίας από αυτά τα παιχνίδια.''

BOUKIS


 
Top