ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Η πρόκριση της Κύπρου Κορυδαλλού στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραια "Μ. Μαρινάκης ", επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιμάκου.

Την Τετάρτη το απόγευμα δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση, διότι σύσσωμη η ομάδα μετέβη στο νοσοκομείο "Μetropolitan" για να επισκεφτεί τον ποδοσφαιριστή ο οποίος νοσηλεύεται εκεί.

Όλοι οι παίχτες είχαν υπογράψει μια εμφάνιση της ομάδας και τη χάρισαν στον συμπαίκτη τους, μαζί με την ευχή για γρήγορη ανάρρωση ώστε σύντομα να βρίσκεται και πάλι στο πλάι τους στα γήπεδα.

Την πρόκριση της Κύπρου Κορυδαλλού την αφιέρωσαν στον συμπαίκτη τους και με την επίτευξη του προτού τέρματος μαζεύτηκαν για την παρακάτω φωτογραφία, την οποία και έστειλαν την ίδια ώρα δίνοντας του δύναμη και κουράγιο!


Μετά το τέλος του αγώνα όμως ήρθαν και άλλα, άσχημα νέα από το "Μetropolitan". Ο τραυματίας Γ. Σκουρλής που διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την αναγκαστική αλλαγή του 17 χρόνου στο ίδιο παιχνίδι, θα χρειαστεί επέμβαση μετά από εξάρθρωση στον ώμο, ενώ ήδη από τον προηγούμενο αγώνα από την κερκίδα παρακολουθεί την ομάδα του ο Μ. Λαδένογλου που έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο.

Όλα αυτά άφησαν σε δεύτερη μοίρα την πρόκριση και οι ευχές των ανθρώπων της Κύπρου Κορυδαλλού πλέον είναι στο να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό και υγιή όλα τα παιδιά.BOUKIS


 
Top