Του Βασίλη Μπέση

Την πρώτη του νίκη για το πρωτάθλημα της Α' Πειραιά πέτυχε ο ΑΣ Ποντίων καθώς επικράτησε  με 2-0 στην έδρα της Δόξας Πειραιά και αναρριχήθηκε αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα δίνοντας και συνέχεια στο θετικό αποτέλεσμα με την ισοπαλία που είχε αποσπάσει την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Οι Πόντιοι σημείωσαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο , αρχικά προηγήθηκαν με τον Λουκάνι στο 30' και είχαν την κατοχή της μπάλας στη συνέχεια για να φτάσουν στο τελικό 0-2 και πάλι με τον Λουκάνι στο 83'.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον τεχνικό των νικητών κ.Ματθαίου και μας μίλησε για το παιχνίδι


Αναλυτικά οι δηλώσεις

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα , παίζαμε δεύτερη σερί αγωνιστική εκτός έδρας και φτάσαμε σε αυτή την μεγάλη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους.

Ήταν ένα κλειστό ματς και όποιος  έβαζε πρώτος το γκολ θα είχε και το προβάδισμα για τη νίκη , κάναμε καλή διαχείριση του παιχνιδιού και πήραμε τους τρείς βαθμούς στο τέλος.

Εμείς συνεχίζουμε και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι , ευχαριστούμε την Δόξα για την φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.''

Δόξα Πειραιά : Κούμτσιος , Φλεβαράκης , Παπαιωάνου.Δ , Καρλές , Παπαιωάνου Ι , Καραμαδούκης , Καλυβάς , Κάτι(73' Πικραμένος) , Γρυπάρης(58' Λίτσι) , Γκοντόλια , Μέρκο(85' Φρογουδάκης)

ΑΣ Ποντίων : Λαζαρόπουλος , Ντέρτζιο , Καλουδιώτης(81' Τσίντζος) , Τσίτζηρας , Γιαζιτζόγλου , Μενδρινός , Γεργεριτάκης(87' Μπαζίνας) , Παπαδόπυλος , Κουρτίδης , Νίκανδρος(71' Ρηνιώτης) , Λουκάνι


BOUKIS


 
Top