Την έκπληξη και την πικρία του Τάσου Σιδηρόπουλου όταν έμαθε ότι παραπέμπεται από τον Μανώλη Γιανναδάκη αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

Έκπληκτος και πολύ στεναχωρημένος για την απόφαση να παραπεμφθεί για τη διαιτησία του στο ματς του Λεβαδειακού κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης. 

Μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη και στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» ο πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ότι όλοι θα σταθούν στο πλευρό του καλύτερου -κατά τεκμήριο- Έλληνα διαιτητή και πρόσθεσε ότι ελπίζει να επικρατήσει η λογική και να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Διακοφώτης στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Έφεση της Τρίτης»: 

«Εμείς σαν Ένωση στηρίζουμε τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Το πρωί βρεθήκαμε και ήξερε αυτή την εξέλιξη της παραπομπής του. Εμείς πρέπει να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο για την ισονομία του. 

Ο Τάσος παίζει για την Ένωσή του και τον εαυτό του. Ήταν πολύ στεναχωρημένος και ξαφνιασμένος, όταν μας είπε για τις εξελίξεις. Μας έχει εκπλήξει όλους αυτή η εξέλιξη. Στηρίζουμε τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή. 

Περιμένουμε επίσημα τη βαθμολογία για να δούμε αν ισχύουν τα όσα γράφονται. Εμείς στον χώρο αυτό έχουμε έρθει για να υπηρετήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε αποφασίσει τι θα ψηφίσουμε στις εκλογές. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στη διοίκηση της ΕΠΟ και θα δούμε τι θα ψηφίσουμε. 

Ελπίζω να αλλάξει κάτι και να μην ισχύσει αυτό και να επικρατήσει η λογική».

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top