του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Περιστέρι

Το ρεπό του προσπαθεί να εκμετταλευτεί ο Αγιος Ιερόθεος για να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα ενόψει του παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό το επόμενο Σαβ/κύριακο.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη προγραμμάτισε φιλική αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό της Football League το Σαββάτο στην πόλη της Ελευσίνας.

Αναλυτικά η ενημέρωση που εξέδωσε η ομάδα του Περιστερίου:

''Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις στις τάξεις του Άγιου Ιερόθεου με την ψυχολογία να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα μετά την ευρεία νίκη που πανηγύρισε η ομάδα με 3-0 απέναντι στον Ιάλυσο η οποία συνοδεύτηκε με καλό ποδόσφαιρο.

Την ερχόμενη Κυριακή δεν περιλαμβάνει επίσημες υποχρεώσεις για τον σύλλογο μας αφού θα πραγματοποιήσει το ρεπό του, ωστόσο, το τεχνικό επιτελείο προγραμμάτισε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό το ερχόμενο Σάββατο 1 Οκτωβρίου στην Ελευσίνα (17.00). 

Το θετικό για τον τεχνικό της ομάδας, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές αφού δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Για την Κυριακή έχει δοθεί ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάτι που σημαίνει ότι η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό θα ξεκινήσει τη Δευτέρα''.


BOUKIS


 
Top