του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Νίκαια

Δηλώσεις στο sportactive.gr έκανε ο προπονητής της Αρμενικής, κ.Κώττος, με αφορμή την τοποθέτηση του προέδρου του Παννεαπολικού κ.Τσίλη για τους σοβαρούς τραυματισμούς δυο παικτών της ομάδος του Λαγκαδίτη και Συρίγου στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου, απο τον ποδοσφαιριστή των Νεαπολιωτών, Σινάνι.

''Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει για τα γραφόμενα σας κ. Τσίλη.

Ηγείστε ενός ιστορικού σωματείου που δεν το αντιπροσωπεύουν οι λέξεις και εκφράσεις που εσείς χρησιμοποιείται.

Τα γραπτά κείμενα μένουν και δεν είναι ελεύθερη γλώσσα που καυτή πρέπει που και που πρώτα να την βουτάμε στο μυαλό μας και μετά να μιλάμε.

Αυτός που λες ότι την έχει κοντή, επί πολλά χρονιά στον Παννεαπολικό δίδασκε και διδάσκει ότι: ποδόσφαιρο χωρίς σεβασμό στον αντίπαλο ή τον συμπαίκτη, δεν είναι σωστό ποδόσφαιρο.   

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και όποιος δεν το βλέπει έτσι, έχει πρόβλημα. 

Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. 

Το «ευ αγωνίζεσαι» είναι πάνω απ’ όλα.

Ρωτά τον προπονητή σου ποιος πρώτος του έσφιξε το χέρι και του είπε συγχαρητήρια για την νίκη, ρώτα τους ποδοσφαιριστές που επί χρόνια γαλουχούσα αν τους αγκάλιασα και φίλησα λέγοντας τους καλή επιτυχία.

Όταν όμως κ. Τσίλη έχεις δυο παιδιά στο νοσοκομείο με εξάρθρωση ωμοπλάτης και ζημία στο γόνατο δεν κάνεις σχόλια για τον αγώνα ( βλέπε δηλώσεις μου) γιατί ο αγώνας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. 

Η υγεία του αθλητή είναι πάνω από κάθε αποτέλεσμα. 

Σε πείραξε η λέξη αντιαθλητικό βάλε εσύ όποια λέξη θες στη θέση της το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει''. 


BOUKIS


 
Top