Του Βασίλη Μπέση

Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες πέρασε ο σύλλογος της ιστορικής Προοδευτικής μετά τις ήττες στις πρώτες αγωνιστικές της Γ' Εθνικής που προκάλεσαν απογοήτευση σε όλους μέσα στην ομάδα και έφερε τις αντιδράσεις των πολυάριθμων οπαδών της.

Είναι απόλυτα λογικό σε μια ομάδα με τέτοιο ιδικό βάρος να υπάρχουν απαιτήσεις για το κάτι παραπάνω πάντα όπου και αν αγωνίζεται και κυρίως από τους οπαδούς της που έχουν περάσει μάλιστα αρκετά πέτρινα χρόνια όμως οι επιτυχίες έρχονται σιγά σιγά και μέσα από σκληρή δουλειά και ομόνοια που πρέπει να υπάρξει στον σύλλογο του Κορυδαλλού ώστε να έρθουν οι επιτυχίες.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως όσο μεγάλη ομάδα και αν είναι οι ''βυσσινί'' έρχονται από μια κατώτερη κατηγορία , ύστερα από δύο πολύ δύσκολα χρόνια στα ερασιτεχνικά , που ωστόσο βγήκαν πιο δυνατοί και επέστρεψαν στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας με πολλές βλέψεις και όραμα.   

Με αφορμή όλα τα παραπάνω αλλά και για το καλό της ομάδας του Κορυδαλλού οι ιθύνοντες του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση  την οποία δημοσίευσε το  site stoplekto.gr μέσω της οποίας στηρίζει τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας καθώς υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα επανέλθει στις νίκες και θα φτάσει ψηλά.

Αναλτικά η ανακοίνωση :

«Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται  πίστωση χρόνου.  Οι μεγάλοι σύλλογοι φαίνονται από τον τρόπο που διαχειρίζονται τα άσχημα αποτελέσματα .  Είμαστε και μείς στεναχωρημένοι γιατί πάνω από όλα είμαστε Προοδευτικάνοι και αγαπάμε την ομάδα .

Ξοδέψαμε φέτος αρκετά χρήματα . Το μπάτζετ γι’ αυτή την χρονιά είναι 330.000 ευρώ . Πήραμε 12 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές  εγνωσμένης αξίας  με προϋπηρεσία σε συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών Παίκτες όπως οι Μπαντίκος, Λέκκας, Πέττας, αγωνίζονταν πέρυσι στη Β’ Εθνική, ενώ ο Μαμιδάκης είχε παίξει σε10 αγώνες στην Σούπερ Λίγκ με την φανέλα του ΟΦΗ. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό της περυσινής χρονιάς.  Μόνο τρεις βασικοί από την περυσινή χρονιά  έφυγαν .  Οι  Ατματζίδης, Παπανικόλας που ήταν  για ένα χρόνο έφυγαν και  δεν μπορούσαμε να τους   κρατήσουμε, ενώ  ο Μένιος  πήγε για μόνιμη εγκατάσταση στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

.Σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές έχουμε δώσει τις προκαταβολές που συμφωνήσαμε .

Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας και τον προπονητή .


Γι’ αυτό ζητάμε την στήριξη του κόσμου  στη νέα μας προσπάθεια Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που για μια ακόμα φορά ήταν άψογοι . Καταλαβαίνουμε την πίκρα τους αλλά να είναι σίγουροι ότι η ομάδα σύντομα θα ανακάμψει και θα δείξει  το πραγματικό της πρόσωπο.»

Στα αγωνιστικά οι Κορυδαλλιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών στην Κρήτη σε μία έδρα που ίσως είναι από τις πιο δυσκατάβλητες έδρες του τέταρτου ομίλου η οποία κατά την διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος έμεινε αλώβητη , με τον Φώτη Θανέλλα να έχει ίσως για πρώτη φορά φέτος ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

BOUKIS


 
Top