Αθήνα
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία αποφάσισε, από κοινού με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, να μειώσουν τη διάρκεια του συμβολαίου το οποίο είχε υπογράψει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε δεσμευθεί με τους «ροχιμπλάνκος» ως το 2020 (και μάλιστα με πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης), όμως η νέα συμφωνία έχει διάρκεια ως το 2018. 

«Είναι αλήθεια. Μιλήσαμε (σ.σ. με τη διοίκηση), όπως πάντα από τότε που είμαι εδώ, και πήραμε την καλύτερη απόφαση για το σύλλογο και την ομάδα», δήλωσε ο "Τσόλο" στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Σιμεόνε έδειξε διάθεση να υποβαθμίσει το γεγονός, τονίζοντας ότι τίποτα δεν τον εμποδίζει να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ατλέτικο και μετά την επόμενη χρονιά, όμως οι φήμες οργιάζουν ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος». 

Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την Ατλέτικο το Δεκέμβριο του 2011 και την επανέφερε στην ελίτ του ισπανικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια του Champions League στον τελικό του Μιλάνου με τη Ρεάλ (για δεύτερη φορά μέσα σε μία τριετία) και ίσως νιώθει ότι ο κύκλος του στη Μαδρίτη κλείνει. Η επόμενη σεζόν είναι πολύ σημαντική για τους «ροχιμπλάνκος», καθώς η αποπεράτωση του νέου γηπέδου εγγυάται αύξηση των εσόδων και ένα ασφαλές πέρασμα σε μία νέα εποχή, στην οποία η παρουσία του Σιμεόνε (ή οποιουδήποτε άλλου) δεν θα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


BOUKIS


 
Top