Το Αθλητικό Σωματείο Φοίνικας Αγίας Σοφίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ.Τάσο Φλέγκα στο τμήμα του Γυναικείου Ποδοσφαίρου!


Ο κ. Φλέγγας ήταν συνεργάτης του Σωματείου μας στα τμήματα των υποδομών μας ( Γυναικείο Ποδόσφαιρο) τη ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016 όπου έληξε με μεγάλη επιτυχία σε όλους τους τομείς.


Φέτος το Σωματείο μας για πρώτη φορά στην Ιστορία του θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα 2016 -2017 της ΄Γ Εθνικής Κατηγορίας Ε.Π.Ο. .


Οι γυναίκες που πλαισιώνουν την ομάδα μας είναι έμπειρες αθλήτριες & πολλά υποσχόμενες.


Ο κ. Φλέγκας είναι Πτυχιούχος Γυμναστής απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο καθώς επίσης και κάτοχος του Διπλώματος UEFA .


Η προετοιμασία του Γυναικείου τμήματος θα ξεκινήσει τη 1η Σεπτεμβρίου στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Διονυσίου στο Πειραιά.


Ευχόμαστε τόσο στο προπονητή , όσο και στις αθλήτριες μας να έχουν μια χρονιά δυνατή, με πολλές επιτυχίες & να καταφέρουν να γράψουν τη δική τους ιστορία.


Τέλος, ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία & ευελπιστούμε να απολαύσουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες γεμάτους γκολ, θέαμα και αγάπη για το ποδόσφαιρο.


Με εκτίμηση,


Υπερμάχου Βάνα


Υπ. Λειτουργίας Γυναικείου Τμήματος & Υποδομών

BOUKIS


 
Top