Σήμερα στις 8:00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Αστέρα Χαϊδαρίου στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης.

Μία ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση παιχτών,τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης για την διαμοίραση αθλητικού υλικού και ομιλίες προς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Βασίλης Τσιάκαλος,γνωστός στα Πειραϊκά στέκια,με βοηθό τον Άγγελο Γλαστρη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Κώστα Μαγκαφουράκη.

Το παρόν στην "πρώτη" θα δώσουν και οι,μέχρι στιγμής,μεταγραφές της ομάδας που αποτελούν όλες προσωπικές επιλογές του προπονητή της ομάδας.

Αυτοί είναι οι: Βαγγέλης Σταυράκογλου(επιθετικός),Βασίλης Παπαδημητράκης(στόπερ και κεντρικό χαφ),Σωτήρης Μόσχος(στόπερ και επιθετικός),Κώστας Τσουκάνας(ακραίος χαφ) και Σπύρος Γιαννέλος(εξτρέμ),ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν ακόμα 3-4 περιπτώσεις που εξετάζει η τεχνική ηγεσία.

Ο Βασίλης Τσιάκαλος μίλησε στο Sportactive.gr:

"Πέρσι ήταν μια δύσκολη σεζόν,που όμως μέσα από την δουλειά και παρόλα τα προβλήματα καταφέραμε κάποια καλά αποτελέσματα.

Φέτος νιώθω πάρα πολύ άνετα,διότι γνωρίζω από το προηγούμενο διάστημα και τους διοικούντες αλλά και το ρόστερ από το οποίο επέλεξα να παραμείνουν κάποια παιδιά και φέτος.

Ήταν ένα κουραστικό καλοκαίρι,γιατί κάναμε αρκετές μεταγραφές,έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας για να διαμορφωθεί ένα ικανό ροστερ που να είναι ανταγωνιστικό και ικανό για πολλά πράγματα.

Προσωπικά,με τιμά πολύ το γεγονός πως η διοίκηση με στήριξε σε όλες τις επιλογές μου,υλοποιώντας τες και θέλω να τους ευχαριστήσω.

Από κει και πέρα στόχος μου είναι να είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και να βάλουμε πονοκεφάλους σε όλους τους αντιπάλους μας ανεξαρτήτως ονόματος και ιστορίας.

Το βασικότερο είναι πως θέλω να βάλω την σφραγίδα μου στην ομάδα,να περάσω τα στοιχεία που πιστεύω θα μας δώσουν δυναμική και θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας."

Τα φιλικά προετοιμασίας τους Αστέρα Χαϊδαρίου θα είναι με:

Αίμο Πετρούπολης στις 27/8
Πανιώνιο Κερατσινίου στις 30/8
Ένωση Βοτανικού στις 4/9
Δάφνη Ταμπουρίων στις 14/9
Κρυό Ασπροπύργου στις 22/9


BOUKIS


 
Top