Από τον επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή και παλιό παράγοντα του Περμαϊκου κ. Δημήτρη Φραγκούλη λάβαμε την παρακάτω επιστολή: "Η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα δυο ιστορικά ποδοσφαιρικά σωματεία της πολης μας, Περαμαϊκός και Α.Ε. Περάματος κάνει πλέον περισσότερη από ποτέ επιτακτική την ανάγκη να πραγματοποιηθεί επιτέλους το όνειρο πολλών ποδοσφαιρόφιλων του Περάματος. 

Η συγχώνευση των δυο συλλόγων είναι απαραίτητη προκειμένου αφενός μεν να δημιουργηθεί μια δυνατή και αξιόπιστη ομάδα με συσπειρωμένους όλους τους φιλάθλους της πόλης γύρω της, αφετέρου δε να μην χαθούν τα δεκάδες παιδιά που αθλούνται στις ακαδημίες των δυο ομάδων και παέθι χαμένη η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

 Παίρνω αυτή την πρωτοβουλία να προτείνω και να ζητήσω από την Δημοτική Αρχή να μπει μπροστά και να καλέσει άμεσα τα μέλη των δυο συλλόγων σε ένα τραπέζι με κοινό στόχο να προχωρήσουμε μπροστά. 

Κάθε σωματείο έχει την ιστορία του, αλλά μπροστά στο ενδεχόμενο της αβεβαιότητας για το μέλλον τους, δεν πρέπει να μένουμε απαθείς όλοι εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και βλέπουμε τα πράγματα πέρα από διαχωρισμούς και παλαιά πάθη. 

Συγχώνευση εδώ και τώρα λοιπόν για να μην ζήσουμε σύντομα τις πιο μαύρε ημέρες του περαματιώτικου ποδοσφαίρου..."

BOUKIS


 
Top