Αθήνα
Ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, Όσκαρ Ραμίρες, επιβεβαίωσε ότι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Κέιλορ Νάβας θα χάσει το Copa America εξαιτίας μιας τενοντίτιδας στο αριστερό του πόδι. 

«Είναι μία ζημία που τον ακολουθεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία. Μου είπε ότι θα ήταν πολύ ενθουσιασμένος για να έρθει στο Copa America, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί. Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτόν», είπε ο Ραμίρες.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κόστα Ρίκα, είπε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έφτασε με την ομάδα, ότι «ο Κέιλορ Νάβας αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την εθνική», αλλά πρόσθεσε πως είναι σίγουρος ότι «οι άλλοι τερματοφύλακες θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Ο Κέιλορ Νάβας αναφέρθηκε ως τραυματίας δύο ημέρες μετά τη νίκη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Champions League. 

Τον Ιούλιο του περασμένου έτους ο τερματοφύλακας δεν μπορούσε να παίξει με εθνική του στο Cold Cup, λόγω του ίδιου τραυματισμού, η οποία τον κράτησε επίσης μακριά από μερικά παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν. 

Πριν από αυτόν τον τραυματισμό, ο Ραμίρες αποφάσισε να καλέσει τον Ντάνι Καρβαχάλ της Σαρπίσα, ως τρίτο τερματοφύλακα. Οι άλλοι δύο τερματοφύλακες είναι ο Πάρτικ Πεμπέρτον της Αλαχουελένσε και ο Λεονέλ Μορέιρα της Ερεντιάνο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε στη θέση του τερματοφύλακα Εστεμπάν Αλβαράβο της τουρκικής Τραμπζονσπόρ, που θα χάσει το τουρνουά λόγω τραυματισμού.

Ο Ραμίρες επιβεβαίωσε επίσης ότι ο επιθετικός Αριελ Ροντρίγες της Μπανγκόκ Γκλας της, θα λείψει λόγω τραυματισμού. Στην θέση του κλήθηκε ο βετεράνος επιθετικός της Καρμελίτα, Τζόνι Γούντλι

BOUKIS


 
Top