Βίκυ Νικολάκου 
Η  Επιτροπή  Υποδομών  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε  υπόψη της  τις σχετικές διατάξεις  του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., της Προκηρύξεις  Εφηβικού Πρωταθλήματος 2015-2016, καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων  Εφηβικού Πρωταθλήματος  της 26-27.3.2016 επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΠΛΕΣΣΑΣ Ν.  (ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ) 1 αγωνιστική  αρχίζει από 28.3.2016 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 


Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Εφηβικού Πρωταθλήματος προέκυψε ισοβαθμία μεταξύ των σωματείων ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ και ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. 

Υπό κανονικές συνθήκες και λόγω του ότι η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι μηδενική (σύνολο τερμάτων 4-4) θα διεξαγόταν αγώνας μπαράζ μεταξύ των δυο αυτών σωματείων για την κατάληψη της 1ης και 2ης θέσης στην τελική κατάταξη του ομίλου. 

Επειδή όμως με απόφαση της Επιτροπής διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ αποβλήθηκε από τη συνέχεια του Εφηβικού Πρωταθλήματος (Πρακτικό 46 της 21/3/2016),ο συγκεκριμένος αγώνας μπαράζ ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ  κατοχυρώνεται με τέρματα 3-0 υπέρ του σωματείου ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. 

Ως εκ τούτου πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας του Εφηβικού Πρωταθλήματος αναδεικνύεται το σωματείο ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

BOUKIS


 
Top