Η Συντονιστική Επιτροπή για την ανασυγκρότηση της ΑΕ Μοσχάτου θα ήθελε να γνωστοποιήσει τις εξελίξεις σχετικά με την πρόταση που δημόσια κατέθεσε στην συνάντηση της 09/04/2016.

Στο κάλεσμα για διάλογο, ενότητα και προοπτική με κεντρικό σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ η Διοίκηση της ομάδας «Απάντησε» με ορισμό Γενικής Συνέλευσης σε διάστημα ενός μηνός στις 09/05/2016.

Η Διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου αρνείται την συναίνεση αποποιείται των ευθυνών της και προχωράει εσπευσμένα σε εκλογές παραβλέποντας το καλό του συλλόγου επιλέγοντας να συντηρήσει την εσωστρέφεια και τον διχασμό των Μοσχατιωτών αντί του συγκερασμού  απόψεων για το καλό του συλλόγου.

Ο σύλλογος που μεγαλούργησε 90 χρόνια έχει καταδικαστεί στην μετριότητα και την ανυποληψία από λανθασμένες επιλογές της Διοίκησης.

2η συνεχόμενη χρονιά 30 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. 

Οι Ακαδημίες λειτουργούν χάρη στην αυταπάρνηση την φιλοτιμία και την «γαλαντομία» των γονέων που συντηρούν αυτό το οικοδόμημα που χτίστηκε με τα όνειρα κάποιων παιδιών. 

Που είναι σήμερα όλα εκείνα τα ταλέντα που είχαμε? Πόσοι μεταπήδησαν και στελέχωσαν από τα «δικά μας παιδιά» την πρώτη ομάδα? Που βρισκόμαστε έναντι των μεγαλεπίβολων  δηλώσεων και των δεσμεύσεων  που πήρε η διοίκηση στην αρχή της χρονιάς?

Ο σύλλογος δυστυχώς έχει καταδικαστεί στην ανυποληψία και κανείς δεν τον σέβεται.

Δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων που μέλη της Διοίκησης (άτυπα  με καφενειακές δηλώσεις ) προαναγγέλουν γιατί η ομάδα θα οδηγηθεί σε περιπέτειες.
Δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε οποιαδήποτε παρατυπία, μεθόδευση ή οποιαδήποτε μη σύννομη ενέργεια.

Καλούμε την Διοίκηση του συλλόγου να πράξει τα αυτονόητα:

Α)Να αναθεωρήσει την μονομερή της απόφαση της για «μη διάλογο» αναβάλλοντας την Γενική συνέλευση μέχρι να ολοκληρωθεί μια διαδικασία πρωτοβουλιών που θα αναδείξει μέσω ενός γόνιμου διαλόγου την προοπτική του σωματείου για τα επόμενα χρόνια.

Β)Να σταματήσει η συκοφαντική δυσφήμηση μελών της Συντονιστικής επιτροπής από ορισμένα μέλη του Δ.Σ.

Γ)Τυχόν οικονομικές εκρεμότητες να καλυφθούν άμεσα η αλλιώς να δηλωθεί η αδυναμία πληρωμών και να γίνει προσπάθεια να εξευρεθεί λύση.

Δ)Να δημοσιοποιηθεί άμεσα η λίστα με τα μέλη του σωματείου βάση της οποίας θα γίνει ψηφοφορία στην επερχόμενη Γ.Σ.

Σημειώνουμε ότι μέχρι και σήμερα η Δημοτική αρχή δεν έλαβε την ζητούμενη από εμάς πρωτοβουλία για κοινό διάλογο με την νυν διοίκηση.

Καταγγέλουμε για μια ακόμα φορά τον αποκλεισμό μελών της Συντονιστικής Επιτροπής από την πρόσβαση στο σάιτ της ομάδας.

Κάθε μεθόδευση θα πέσει στο κενό. Νομίζουμε και ευχόμαστε να αναλογισθούν όλοι τις ευθύνες τους να προσέλθουν σε διάλογο με σωστές προυποθέσεις και να μην υπάρξει καμία εκτροπή από την νομιμότητα.

Η ΑΕ Μοσχάτου δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είναι κρίμα μια αδιάλλακτη και εγωιστική στάση να οδηγήσει σύντομα την ομάδα σε πλήρες αδιέξοδο.

Από πλευράς μας διαπιστώνουμε ότι κάθε προσπάθεια επικοινωνίας μας με μέλη της Διοίκησης δυστυχώς βρίσκει τοίχο και άρνηση.

Επαναλαμβάνουμε ότι εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση για το μέλλον της ΑΕΜ :

Α)Χτίζουμε την ομάδα εκ θεμελίων με σωστές βάσεις με στόχο 3ετίας, ανανεωμένη με σταδιακή στελέχωση από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες μας, χαμηλό μέσο όρο ηλικίας , πρωταγωνίστρια και φυσικά να ανακτήσει την θέση που της ανήκει στις Εθνικές κατηγορίες.

Β)Αυτοδιοίκητο Ακαδημιών με ανεξάρτητες διοικητικές δομές από γονείς κατά βάσην, με οικονομική αυτονομία, στελέχωση με επαγγελματίες προπονητές, τεχνικό διευθυντή μετεξέλιξη σε ποδοσφαιρική σχολή, συνεργασία με μεγάλα club.


Γ)Αξιοποίηση παλαιμάχων

Δ)Τροποποίηση καταστατικού για αναλογικότερη εκπροσώπηση κυρίως από γονείς, παλαιμάχους και τοπικούς παράγοντες

Ε)Ενίσχυση Κοινωνικού Προφίλ Της ομάδας

Εμείς είμαστε ξεκάθαροι στις θέσεις μας, σας παρακαλούμε γνωστοποιείστε κι εσείς την δική σας προοπτική, την πρότασή σας και το πώς θα εξασφαλίσετε για την ομάδα την οικονομική αυτοδυναμία της χωρίς να βασίζεστε στα έσοδα των ακαδημιών η τις χορηγίες του Δήμου.

Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να ενημερώσετε μετεκλογικά για το πρόγραμμά σας…

Μετά τιμής

Η Συντονιστική Επιτροπή για τον διάλογο και την ανασυγκρότηση της ΑΕ Μοσχάτου

BOUKIS


 
Top