Η χθεσινή μέρα ήταν από αυτές που γέμισαν αισιοδοξία από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο οπαδό της ιστορικής Προοδευτικής. 

Στη συνέλευση που έγινε στην αίθουσα ''Πλειάδες'' του Δήμου Κορυδαλλού, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας έπρεπε να πάρει την οριστική απόφαση για τη νέα διοίκηση σύμφωνα πάντα με τη διαδικασία που ορίζει το καταστατικό της ομάδας.

Η αίθουσα που παραχώρησε ο Δήμος Κορυδαλλού, ήταν κατάμεστη από νωρίς.

Η συζήτηση από την αρχή μέχρι το τέλος κινήθηκε σε πολύ ήρεμους τόνους, δείγμα της συσπείρωσης που δείχνει ο κόσμος της ομάδας με σκοπό την αναγέννηση της ιστορικής Προοδευτικής.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες ομιλίες, ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια με τους δύο συνδυασμούς που ήθελαν να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Το ένα ήταν του κ. Δημήτρη Χόρτσα και το άλλο του κ. Σεβαστόπουλου.

Όσοι από τους παρευρισκόμενους είχαν δικαίωμα ψήφου, αφού άκουσαν τα πλάνα των υποψηφίων, ψήφισαν ονομαστικά και ΝΙΚΗΤΗΣ αναδείχθηκε ο κ. Δημήτρης Χόρτσας με 60 ψήφους έναντι 20 του κ. Σεβαστόπουλου. 

Υπήρξαν επίσης, 1 λευκό και 3 άκυρα ψηφοδέλτια.

Ο κόσμος της ομάδας εύχεται στη νέα διοίκηση ότι καλύτερο για την επίτευξη των στόχων της.

Όλοι οι φίλοι της ομάδας έχουμε ένα όνειρο, να ξαναδούμε την Προοδευτικάρα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι και το σίγουρο είναι ότι αν δούμε σωστές κινήσεις, θα στηρίξουμε την προσπάθεια με κάθε τρόπο.

Ο γηπεδάκιαςBOUKIS


 
Top