Η Σχολή Μαγειρικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η κορυφαία στην Ελλάδα.
Με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και τον Πειραιά, σημαντικές συνεργασίες με διάσημους αρχιμάγειρες-Σεφ, σειρά βραβείων και διεθνών διακρίσεων στο ενεργητικό των σπουδαστών του και πολυετείς δεσμούς με δεκάδες επιχειρήσεις από τους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού και της εστίασης το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ αποτελεί  την καλύτερη επιλογή για Σπουδές Μαγειρικής σε υψηλό επίπεδο.
Το επάγγελμα του Αρχιμάγειρα-ΣΕΦ είναι δημοφιλές αλλά δεν είναι εύκολο: απαιτεί βαθιά γνώση τεχνικών και θεωρητικών τρόπων μαγειρέματος, φαντασία, δημιουργικότητα και πειθαρχία, επαφή με ξένες κουλτούρες και γλωσσομάθεια, άριστες κοινωνικές δεξιότητες και γνώσεις διοίκησης επιχειρήσεων και λογιστικής.
Οι σπουδές Μαγειρικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εξοπλίζουν τους νέους, φιλόδοξους ανθρώπους που επιλέγουν αυτό το απαιτητικό επάγγελμα με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες ώστε να σταδιοδρομήσουν σε υψηλό επίπεδο και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα δουλεύοντας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Iάκωβος Απέργης 
Chef Τζάνειου Νοσοκομείου- Cooking for Hope
ΣΤΟ ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!
 
Top