Για τον αγώνα με την Δάφνη Ταμπουρίων,την ερχόμενη Κυριακή,μίλησε στο Sportactive.gr,ο προπονητής του Ολυμπιακού Περάματος,Μανώλης Πόλλιας:

"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι που βέβαια θέλουμε τους 3 βαθμούς που χάσαμε άδικα την περασμένη εβδομάδα,παρά τις πολλές απουσίες που έχουμε.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και πάλι ωραίο ποδόσφαιρο και πιστεύω αυτή τη φορά να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Έχω πει και άλλες φορές πως τα παιδιά που έρχονται από πίσω δίνουν το 100% και πραγματικά δεν φαίνεται ότι έχουμε απόντες.

Όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα είχα επισημάνει πως όλοι θα χρειαστούν.

Πιστεύω σε όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι και αυτά απέδειξαν την αξία τους την προηγούμενη αγωνιστική με το σκορ στο 2-0,έχοντας μείνει με 8 παίκτες,πήγαμε να κάνουμε την ανατροπή και ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο,που ήταν αρκετός και τους ευχαριστούμε,είδε ποιος άξιζε πραγματικά να κερδίσει.

Κατεβαίνουμε στο γήπεδο για να παίξουμε πραγματικά ωραίο ποδόσφαιρο και μόνο για να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο την Κυριακή."

Απόντες για τους ερυθρόλευκους θα είναι οι Κατσιμοίρης,Φαρμακίδης,Καπέρης,Γουσγουνέλης,ενώ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή,η συμμετοχή των Ανδρεάδη,Κόκκινου και Κωνσταντίνου.

 
Top