του Λουκά Κιοκτσόγλου

Πολύ σπουδαία νίκη πήρε νωρίτερα σήμερα η Κύπρος Κορυδαλλού, που επικράτησε εκτός έδρας στο "ΑΓΕΤ Χαραυγής" με 2-1 της πρωτοπόρου του Α' ομίλου Οδηγήτριας, σε ματς για την 26η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Ήταν ένα παιχνίδι με πλούσιες συγκινήσεις και ανατροπές, με τους παίκτες της Οδηγήτριας να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι στο τέλος της αναμέτρησης από το αποτέλεσμα, αλλά και αυτούς της Κύπρου να στέκονται στη σέντρα και να τους χειροκροτούν.

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο, με την Οδηγήτρια να ανοίγει το σκορ στο 81' με τον Αθανασίου και την Κύπρο να φέρνει τα πάνω-κάτω στιγμές αργότερα, με ένα γκολ του Κατσούλα στο 85' και ένα του Άντερσον στο 89'.


Εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ο τεχνικός της Οδηγήτριας, Παύλος Δαούτης, τόνισε:

"Δεν ήμασταν καλοί σήμερα  και μετά το γκολ που πετύχαμε δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε. Παρόλα αυτά τα παιδιά πάλεψαν παρά τις δυσκολίες αλλά και το άγχος και έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι παίζουν σωστό και καθαρό ποδόσφαιρο, μέσα από το οποίο υπάρχει και το αποτέλεσμα της ήττας. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι εκπληκτικά παιδιά, αλλά συγχαρητήρια θα δώσω και στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια της. Συνεχίζουμε, δεν τελείωσε τίποτα".


Από την πλευρά των νικητών, ο τεχνικός διευθυντής της Κύπρου Κορυδαλλού, Αλέκος Λιθόπουλος, στις δηλώσεις του εμφανίστηκε πλήρως ικανοποιημένος:

"Ήταν μία φανταστική νίκη με καλό ποδόσφαιρο από εμάς και μέσα από αυτό αποτυπώνεται η τρομερή δουλειά των παικτών αλλά και του προπονητής μας, οι οποίοι όπως είναι λογικό χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Οδηγήτρια για την φετινή της πορεία, πρόκειται για μια πραγματικά καθαρή ομάδα της κατηγορίας".


 
Top