ΠΕΡΑΜΑ

ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΧΑΡΗΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ 
Η  ομάδα είναι στο ζενίθ ψυχολογίας και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια επικρατεί ένας αέρας αισιοδοξίας άλλα ταυτόχρονα και αυστηρής αυτοκριτικής.

Ξέρουμε ότι έχουμε πιάσει σχεδόν ταβάνι και ότι δεν θα πάμε να ρίξουμε τρία γκολ στο Κερατσίνι!!!! όμως σε κάθε παιχνίδι κατεβαίνουνε με σκοπό την Νίκη.

Αξιολογούμε σχεδιάζουμε προπονουμαστε και προσπαθούμε να υλοποιήσουμε, αυτή είναι η σειρά των πραγμάτων πριν από κάθε παιχνίδι ,αυτή θα ειναι και τάρα.

Σίγουρα αν πάρουμε την αξιολόγηση πρώτο πιθανότατα να μην έχουμε καμία τύχη σε αυτό το παιχνίδι.

Δεδομένου ότι θα αγωνιστούμε με 5 ελλείψεις βασικών παιχτών και της ανωτερότητας του αντίπαλου.

Αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετάξουμε και λευκή πετσέτα,θα παίξουμε για την αξιοπρέπεια μας την ιστορία μας άλλα και για να αναδείξουμε το προπονητικό και παιχτικο μας ταλέντο.

Διότι τέτοια παιχνίδια είναι αυτά που περιμένεις να δείξεις τι αξίζεις.

Θα  λείπουν ο βασικός μας στόπερ Βιδάλης το κλασικό μας σέντερ και γκολτζής της ομάδας Σιανος ο χαφ Κοντογιωργος ο Σταης ο Θεοδωροπουλος και πιθανόν ο Ιωσηφ Λαθουρης,είναι πέντε παίκτες κλειδιά για την ομάδα άλλα το αντιμετωπίζουμε ως μια καλή ευκαιρία να μας δείξουν τα ιδιά από πίσω τι αξίζουν


Επίσης θέλω να πω ότι φέτος είμαι πολύ τυχερός που έχω συνεργάτη τον Γιώργο Τριανταφύλλου διότι είναι ένας νέος προπονητής με πολύ μεράκι και όρεξη για καλή και μελετημένη δουλειά.

Μαζί με την καλή διοίκηση είναι ένα δίπτυχο το οποίο βοηθάει πολύ στην καλή μας μέχρι τώρα πορεία
 
Top