ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε σύσσωμη όλη η οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ με όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα της ομάδας αλλα και φίλους την Παρασκευή  17 Φεβρουαρίου 2017 στις 20.00 και κόψαμε τη βασιλόπιτα του συλλόγου μας,σε ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά του Κορυδαλλού το γνωστό σε όλους VERDE PAPAGALO (Αβέρωφ 41 Κορυδαλλός).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη κο Μιαούδη Γεώργιο για την όμορφη βραδυά που μας ετοίμασε στον πανέμορφο και ζεστό χώρο του αλλα και για την συνεχή υποστήριξη του στο σωματείο μας.

Όλα αυτά που έχουμε καταφέρει δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την στήριξη κάποιων φίλων επιχειρηματιών που βρίσκονται συνεχώς στο πλάι μας.

Ευχαριστούμε τον κο Σταματάκη Νίκο ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Maison de la perfumerie(Κουντουριώτου 155-157 Πειραιάς)που όποτε τον χρειαζόμαστε είναι κοντά μας,τους Αφοι Μπήτρου

(www.bitros.com)το Νο1 όνομα στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων(Γρηγορίου Λαμπράκη 329)την εταιρεία Peratinos Service που αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων(Φαλήρου 82 Πειραιάς) και τέλος την Αγροτική Ασφαλιστική μέλος του ομίλου της Ergo και τον ασφαλιστικό σύμβουλο της Σάκη Γαλανάκο.

Ιδιαίτερη και τιμητική για εμάς ήταν η παρουσία στην εκδήλωση μας ενός απο τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες και γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες.

Ένας επιχειρηματίας αυτοδημιούργητος παράδειγμα προς μίμηση που στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλα και πολλές ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σε μία τόσο δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ο λόγος φυσικά για τον γνωστό σε όλους 
κο Τσάτσο Αντώνη ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ΗΠΕΙΡΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ.

Τον ευχαριστούμε πάνω απο όλα που ήρθε να μας γνωρίσει απο κοντά και για την πρόσφορα της βασιλόπιτας στην γιορτή μας και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και υγεία σε αυτόν και στην οικογένεια του.

Με τις ευχές του προέδρου μας Χρήστου Σκανδάλη για υγεία και με ένα ευχαριστώ στο προπονητικό τιμ και όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που επιδεικνύουν απο την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, ξεκίνησε μια όμορφη βραδυά που ευχαρίστησε τους πάντες μέχρι το τέλος της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1123218297787214 
Top