Απίστευτες καταγγελίες από την Καλλιθέα, που με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τέσσερις εύσωμοι κύριοι μπήκαν στα αποδυτήρια και έδερναν για πέντε λεπτά τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κουρμπανά. 

Ανακοίνωση με καταγγελίες από την Καλλιθέα. Όπως υποστηρίζουν οι «κυανόλευκοι», μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα, τέσσερις εύσωμοι άνδρες μπήκαν στα αποδυτήρια και ξυλοκόπησαν επί πέντε λεπτά τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Ναυρμπανά. 

Η ανακοίνωση 

Το γεγονός: Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα Τρίκαλα – Καλλιθέα, τέσσερις (4) εύσωμοι κύριοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και αφού απώθησαν το Γενικό Αρχηγό, επιτέθηκαν κατά του προπονητή μας Νίκου Κουρμπανά. Ο ξυλοδαρμός διήρκεσε μόνο επί πεντάλεπτο, ο Νίκος Κουρμπανάς γλίτωσε της ζωή του και οι εύσωμοι κύριοι αποχώρησαν. 

Η συνέχεια: Ο αξιότιμος μεγαλομέτοχος, πατέρας του Προέδρου των Τρικάλων, οδηγώντας μια Porsche Cayenne και συνοδευόμενος από τους εύσωμους κυρίους , ακολούθησε -μετά τη λήξη του αγώνα- το πούλμαν της ομάδας μας κατά την επιστροφή του και χειρονομώντας καλούσε τον οδηγό να σταματήσει, προφανώς για να συνεχίσει την παράδοση μαθημάτων ήθους, ευπρέπειας, νομιμότητας και φιλοξενίας. 

Το συμπέρασμα: Όσο υπάρχουν μεγαλομέτοχοι κλπ σαν τον κ. Χρήστο Γιαλιά, δεν πρέπει να ανησυχούμε. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καλά χέρια. 

Το υστερόγραφο: Γνωρίζοντας πως τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, παρακαλέσαμε τον Νίκο Κουρμπανά, ο οποίος απολαμβάνει την αμέριστη συμπάθεια και εκτίμησή μας, να μην καταθέσει μήνυση για το συμβάν. Κατά τα λοιπά, θερμές ευχαριστίες στα Τρίκαλα και στον ρέκτη μεγαλομέτοχο τους για τη φιλοξενία τους. Θα μας μείνει αλησμόνητη. 

Για την ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα 
Σταύρος Καρακασίδης 
Πρόεδρος


Πηγή: sport-fm.gr


 
Top