ΠΕΡΑΜΑ

Τους βετεράνους του Εθνικού Πειραιά αντιμετωπίζουν την προσεχή Δευτέρα οι βετεράνοι Περάματος, σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περάματος στις 18:30, αφού η ομάδα του Περάματος έχει ρεπό από το πρωτάθλημα των βετεράνων του Πειραιά.

Ώρα προσέλευσης ποδοσφαιριστών στις 17:45.

Ο πρόεδρος, Στέφανος Φούσκας, τα μέλη και το ΔΣ του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος καλωσορίζουν την ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιά και εύχονται να γίνει ένα καλό ματς, σε αθλητικό πλαίσιο, το οποίο θα ευχαριστηθούν όλοι.

Στο προηγούμενο φιλικό ματς που διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα, οι βετεράνοι Περάματος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Δάφνη Χαϊδαρίου. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις, δοκάρια, ενώ το γκολ του Περάματος το έβαλε ο Μακρόγλου.

Η σύνθεση του Περάματος: Τσαγκάρης, Ιορδανίδης, Λαμπρινίδης, Φούσκας, Αντωνίου, Βαρούτης, Μιχαλάτος, Μπάκας Σ., Αναστασίου, Γιαβρής, Τζώμης, Παπαστεφάνου, Ναξάκης, Κάσσαρχος, Κυρίτσης, Μακρόγλου, Μπουζιώτης

Προπονητής: Στέφανος Φούσκας

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω τραυματισμών δεν έπαιξαν οι Πετρόπουλος Ν., Νικολούλης, Δημόπουλος, ενώ για επαγγελματικούς λόγους δεν παρευρέθηκαν οι Παγώνης, Πετρόπουλος Α.


 
Top