ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΑΠΟ Κερατσίνι – ΕΘΝΙΚΟΣ 2-2 (Εφηβικό)

Ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο της Χαραυγής με τους έφηβους του Εθνικού και του Κερατσινίου να προσφέρουν γκόλ και θέαμα στο τελικό 2-2 του φιλικού αγώνα.

Πολύ καλύτερος ο Εθνικός του Βαγγέλη Ρέντζου στο α΄μέρος, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, έβγαλε ωραίους συνδυασμούς και προηγήθηκε 2-0 με 2 τέρματα των Βατίστα και Δημητρόπουλου. Με αλλαγές παικτών και διατάξεων και πειράματα το β μέρος εμφανίστηκε ο Εθνικός  και με 2 γρήγορα τέρματα  το Κερατσίνι διαμόρφωσε  το τελικό 2-2.

"Αυτά τα δυνατά φιλικά είναι σημαντικά γιατί οι παίκτες μου δοκιμάζουν  με μεγαλύτερη «ευκολία» πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Επίσης παιδιά με μικρότερη συμμετοχή και παιδιά από το παιδικό, έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες και την βελτίωση τους.  Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά τα πήγαν θαυμάσια. Προσπαθούμε να κάνουμε τις επιθέσεις μας  με 6 παίκτες, και όχι με 1-2 σε μορφή αντεπίθεσης, αλλά αυτοί οι 6 να εναλλάσσονται  και να διατηρούν μια γρήγορη ροή στο παιχνίδι. Είχαμε αυτά που θέλω από την ομάδα, δηλαδή τόλμη, ενέργεια, ένταση, και ταχύτητα", δήλωσε για το αγωνιστικό του πλάνο στον Εθνικό ο κ. Ρέντζος και συνέχισε: 


"Γενικά θέλουμε οι παίκτες μας να έχουν εμπιστοσύνη στο παιχνίδι τους,  να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να «πατάνε»  πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή.  Ποντάρω πολύ στο ταλέντο και την φαντασία των παικτών μου, οργανωμένα μέσα σε ένα ευέλικτο αγωνιστικό πλάνο. Όλοι στην ομάδα έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην αγωνιστική μας φιλοσοφία και αυτή η εμπιστοσύνη που έχουν οι παίκτες μου, λύνει  πολλά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν σε ένα αγώνα".

 
Top