ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΦΗΒΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔ. 2-2

Σπουδαίο παιχνίδι στο γήπεδο του Μοσχάτου από δύο εξαιρετικές ομάδες, με πολλές συγκινήσεις, πολλές φάσεις και πολλά γκόλ στο ντέρμπι του Εφηβικού πρωταθλήματος.

Ο Αετός εκμεταλλευόμενος τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο και παίζοντας με μεγάλες μπαλιές κατάφερε να προηγηθεί στη λήξη ενός μοιρασμένου ημιχρόνου, με τον Νούχο μετά από κόντρες στην περιοχή του Εθνικού.

Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο β μέρος, με τον κόουτς Βαγγέλη Ρέντζο να χάνει με τραυματισμό τον ένα στόπερ του. Οι εσωτερικές αλλαγές του κόουτς επέτρεψαν στον Εθνικό να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και να πιέσει στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο. Ισοφάρισε με έξοχο απευθείας κτύπημα κόρνερ του Σιγαλάκου και έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί. 

Σε μία από τις λίγες επιθέσεις του, ο  Αετός πήρε προβάδισμα από μακρινή κεφαλιά του Κουβάτσου, που με την βοήθεια του αέρα πήρε εκπληκτική τροχιά για να καταλήξει στο παραθυράκι της εστίας. Η πίεση του Εθνικού συνεχίστηκε και απέφερε την ισοφάριση με κεφαλιά του Χοντάι, ενώ τρομερό μακρινό σούτ του Σιγαλάκου έφυγε ελάχιστα άουτ στην τελευταία ευκαιρία του Εθνικού.

"Όλα τα παιχνίδια του φετινού εφηβικού πρωταθλήματος είναι πολύ ανταγωνιστικά και αυτό είναι πολύ καλό για όλες τις ομάδες και όλους τους παίκτες. Για εμάς είναι θετικό ότι όλες οι ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο να παίζουν καλά και να κάνουν τα καλύτερα παιχνίδια τους απέναντι μας" δήλωσε ο τεχνικός του Εθνικού Βαγγέλης Ρέντζος και συνέχισε: "Ο αντίπαλος έπαιξε στο α μέρος διαφορετικά από ότι συνήθως, με συνεχείς μεγάλες μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση και λόγω και του αέρα,  αυτό συνετέλεσε να μην γίνει σε αυτό το ημίχρονο,  παιχνίδι  αντάξιο της ποιότητας των 2 ομάδων. Στο β μέρος πιέσαμε πολύ ψηλά και δείξαμε πολλές από τις αρετές μας. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν για μια ακόμα φορά χαρακτήρα και γυρίσαμε δύο φορές το σκόρ, ενώ στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι όλοι τους καλοί παίκτες και έχουν ισχυρή προσωπικότητα. Με υπομονή και δουλειά θα πάνε ψηλά στην καριέρα τους".

"Θέλουμε πάντα να βελτιωνόμαστε"

"Έχουμε χτίσει κάτι καλό όλη την χρονιά, αλλά  ένα πράγμα είναι σημαντικό - ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Πάντα μπορούμε να βρούμε κάτι ακόμα που πρέπει να κάνουμε, διαφορετικούς τρόπους για να βελτιωθούμε. Θα πρέπει πάντα να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε", κατέληξε ο κ. Ρέντζος.

 
Top