του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Πειραιάς

Ενδιαφέροντες δηλώσεις για τους στόχους της ομάδας του Χατζηκυριακείου, απο δω και πέρα, αλλά για την χρησιμοποίηση και την αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών, έκανε ο τεχνικός Γιάννης Παπαιωάννου.

''Μας ικανοποιεί πάρα πολύ για μια ακόμα φορά το γεγονός πως στο Κυριακάτικο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν και πάλι 6 ποδοσφαιριστές που ήταν κάτω των 20 ετών.

Τέσσερις απο αυτούς ξεκίνησαν βασικοί και δυο μπήκαν αλλαγή και έδωσαν την δύναμη που χρειάστηκε η ομάδα μας και την φρεσκάδα να γυρίσει και να κρατήσει ενα πολύ δύσκολο ματς στο οποίο παίζαμε απο το 30' με παίκτη λιγότερο κάτι που με ομολογία αυτών που παρακολουθούσαν το ματς δεν φάνηκε. 

Χαρακτηριστικό είναι και το ότι δυο παιδιά 17 ετών πήγαν δανεικά να παίξουν στους Φιλάθλους στην Β' κατηγορία προερχόμενα απο την εφηβική ομάδα του Χατζηκυριακείου.

Είμαστε σίγουροι πως αν δουλευτούν σωστά και τα εμπιστευτούν, θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα των Φιλάθλων,κάτι που ολόψυχα ευχόμαστε.

Ολα αυτά δείχνουν το κλίμα στην ομάδα μας και την νοοτροπία της διοίκησης που ευνοεί την ανάδειξη νέων ταλέντων, κάτι που είναι άλλωστε και ο σκοπός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μας ενδιαφέρει κυρίως να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα αποτελούμενη απο παίκτες απο τις υποδομές της ομάδας.

Η άνοδος δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε ακόμα σαν άμεσος και αναγκαίος στόχος''.


 
Top