του Πάνου Κομματέα
  

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Νέοι Δραπετσώνας στην οποία καταγγέλλουν την φιλοξενία του Παννεαπολικού,αλλά κάνουν και μια "παράκληση" στον διαιτητή της αναμέτρησης Βλαντή να μην ξανασφυρίξει σε αγώνα τους:

"Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Παννεαπολικού για τη θερμή φιλοξενία που μας επιφύλαξε (προπηλακισμοί παικτών μας και προπονητών μας από παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές τους κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου) μπροστά στα μάτια του κ. Βλαντή.

Να ευχαριστήσουμε τους παίκτες τους οι οποίοι απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα (πρώτα κλωτσάμε παίκτη και αν βρούμε και την μπάλα, την βρήκαμε) και ιδιαίτερα τον νεαρό κ. Ζημινόπουλο Π. ο οποίος στο 85΄με χτύπημα καράτε θέλησε να κόψει τον παίκτη μας Ροδίτη και όχι την μπάλα.

Και τότε οι αδικημένοι του Παννεαπολικού και ενώ ο παίκτης μας σφάδαζε στο έδαφος, φρόντισαν να κάνουν αλλαγή τον Ζημινόπουλο χωρίς την έγκριση του διαιτητή και μετά να διαμαρτύρονται γιατί ο διαιτητής δεν δέχεται την ετσιθελική αλλαγή τους και να φωνάζουν για την άδικη αποβολή του.

Απορία μου (1)

Ο Ν. Ροδίτης με ιστορία στον Πειραϊκό και Αθηναϊκό ποδόσφαιρο, επιστήμονας, οικογενειάρχης θα αναγκαστεί τουλάχιστον 15 μέρες να μείνει κλινήρης. Για την ταλαιπωρία, τον πόνο, τα χαμένα έσοδα θα τον αποζημιώσει ο ανεπαρκής κ. Χ. Βλαντής, ο κ. Π. Ζημινόπουλος ή οι κ.κ. παράγοντες και προπονητές του Παννεαπολικού που προφανώς εκτός από μπάλα διδάσκουν και ήθος στους παίκτες τους ;

Απορία μου (2)

Όταν η μπάλα έρχεται από απόσταση και απεκρούεται με το χέρι από παίκτη του Παννεαπολικού δεν υπάρχει πέναλτυ;
Κύριε Βλαντή παράκληση. Μην μας ξαναπαίξετε.

Καλή Χρονιά

Χ. ΤΑΟΥΞΗΣ" 
Top